Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11  linkedin-icon-logo-05b2880899-seeklogo_com   facebook-round  

Nyheder

23.09.2020​

Opførelse af byhus på Sjællandsgade

Vi er nu gået i gang med opførelse af altaner på byhuset på Sjællandsgade i Aarhus C.  En spændende sag, hvor vi med hovedentreprisen på projektet er ved at opføre to lejligheder, fordelt på to etager.

En spændende sag, hvor vi med hovedentreprisen på projektet er ved at opføre to lejligheder, fordelt på to etager.

Vi ser frem til at aflevere de fine, nyopførte lejligheder mod slutningen af året.

10.07.2020

​Rejsegilde på Hotel Oasia

Med spæret rejst og blomsterkransen hejst, er der i dag et mindre rejsegilde på Hotel Oasia i Aarhus C.

Hotellets tidligere, eksisterende tag-etage, med skrå vægge, blev nedbrudt, og vi arbejder nu på opførelsen af tre nye etager til hotelværelser.

Fra 65 til 91 værelser udvides hotellets kapacitet med 24 ekstra værelser og to suiter.


En spændende sag på boutique- og designhotellet i hjertet af Aarhus.

08.04.2020

Kurs mod nye horisonter i Horsens

Med en veletableret afdeling med 30 ansatte og ansættelse af Christian Meinert Frederiksen som serviceleder, har afdelingen i Horsens nu kapaciteten og styrken til at varetage både service-, forsikring- og entrepriseopgaver.​

Vi har store forventninger til fremtiden med serviceleder Christian Frederiksen bag roret i Horsens. Et gensidigt og udbytterigt samarbejde, hvor Christian allerede nu har etableret sig godt på kontoret med fuld fokus på at varetage større erhvervskunder fra Horsens-afdelingen.

Læs mere: Klik her.

04.02.202​0

Bytømreren og AJ Byggeservice vil sammen styrke lokalkendskab

Med fodbolden som omdrejningspunktet og netværket som den vigtigste medspiller, støtter Bytømreren og AJ Byggeservice, nu i samarbejde, AC Horsens. 

Ved, at vi, som to veletablerede virksomheder, i samarbejde støtter op om det lokale handelsnetværk, kan vi i fællesskab, blive en del af et stærkt sammenhold med de øvrige erhvervsfolk, der er repræsenteret i netværket.

Vi er glade for, I fællesskab at bakke op om det lokale erhvervsliv, og vi ser frem til et godt samarbejde med alle i handelsnetværket.

​11.12.19

Bytømreren forstærker organisationen med ansættelse af kundechef

Med fokus på at vedligeholde samt opbygge stærke kunderelationer, har vi ansat Rasmus Opstrup som kundechef fra d. 1. januar 2020.

Rasmus skal arbejde på tværs af aktivitetsområder – entreprise, service og forsikring – fordelt over vores geografiske placeringer i Aarhus, Horsens og Odder. Hermed styrkes organisationen med en stærk profil i såvel Bytømreren og AJ Byggeservice.

I vil møde Rasmus til kundemøder, samt kunde- og netværksarrangementer og i kontakten til vores mange gode samarbejdspartnere, rådgivere, arkitekter og bygherrer.

Vi ser frem til at byde Rasmus velkommen til Bytømreren.  

11.10.19

Grønnere profil med papirisolering fra Thermofloc

Med fokus på at vælge den helt miljørigtige isoleringsløsning i opførelsen af nybyggeri og/eller efterisolering af ældre bygninger, kan Bytømreren nu tilbyde vores kunder ”Thermofloc papirisolering”.

Papirisoleringen er 100% borfri og helt igennem et grønt produkt, som består af 91,6% genbrugsaviser og 8,4% miljøvenlige mineralske komponenter.
​Det er en nem håndterlig, effektiv og billig løsning, som anvendes ved b.la. isolering af lyd, hulmur, tag og loft samt etageadskillelse og energioptimering.

Thermofloc er godkendt af Arbejdsstyrelsen og har en lang tradition for at tilgodese miljøhensyn. Thermofloc er b.la. det første og eneste isoleringsmateriale, produceret af genbrugsaviser, der har modtaget Natureplus’ miljøcertifikat - se godkendelsesdokumenter på Thermofloc produkterne klik her

Bytømreren tilbyder nu denne miljørigtige isoleringsløsning i forbindelse med AJ Byggeservice, som fører dette, er blevet en integreret del af Bytømreren. Se referencer - klik her

Kontakt os for at høre mere om den miljøvenlige isoleringsløsning på 40812881.​

​26.08.2019

Topkarakter ved aflevering af butik til Brødrene Dahl og Øland

Med hovedentreprise på opførelse af VVS- og ventilationsbutik er vi stolt over at få tildelt topkarakter fra Bygge Rating ved aflevering af sagen.

Bytømreren har stået for at ombygge IKEAs tidligere lager i Skejby til en 6.000 m2 engrosbutik med kontor, butik og drive-in til VVS-grossisten Brødrene Dahl og ventilationsgrossisten Øland, som begge er ejet af den verdensomspændende byggekoncern Saint-Gobain Distribution Denmark A/S.

Bytømreren har haft hovedentreprisen på dette spændende byggeprojekt, som i følge Facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain ikke er muligt at gennemføre uden hjælp fra gode samarbejdspartnere.

​Jf. Thomas: ”Der skal derfor, blandt andre, lyde en stor tak til Bytømreren, som i den grad lever op til deres slogan: ”VI GØR DET ORDENTLIGT”.
​Ved at citere sloganet mener jeg, at ”Vi oplever, at de holder tidsplanen, har styr på økonomien samt at de tager ejerskab over deres ansvarsområder” citat Thomas.

Hos Bytømreren er vi meget glade for at få tildelt endnu en flot evaluering af vores arbejde og den flotte karakter fra Bygge Rating. En karakter, der henviser til, at det udførte arbejde måles til at være ”meget bedre end gennemsnittet”. Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed er Bygge Rating byggebranchens eget kvalitetsstempel.

​09.07.2019

Bytømreren er igen certificeret som eliteleverandør

Ifølge UdbudsVagten, som rangerer samtlige offentlige leverandører i Danmark, fordelt på forskellige brancher, var Bytømreren sidste år blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor. 

Vi er derfor nu glade for igen i år at have placeret os i den absolutte elite af leverandører til det offentlige og dermed at modtage et certifikat som eliteleverandør 2019.

Certifikatet hænger nu på kontoret, og vi er naturligvis stolte over vores placering, hvilket Udbudsvagten henviser til som værende en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.

​21.05.2019

Medarbejder,  samarbejdspartner og kundearrangement til Classic Race ​

Fredag d. 17. og lørdag d. 18. maj åbnede Bytømreren teltet til Classic Race 2019.

Med noget godt til ganen og maven blev der afholdt arrangement for Bytømrerens medarbejdere og deres familier til om fredagen, mens der var arrangement for vore samarbejdspartnere og kunder om lørdagen.

Trods det mindre gode vejr i år, var stemningen høj, og  alle deltagende gæster var med til at skabe nogle festlige dage på Langsiden.

​05.03.2019​

Grundlæggeren af Bytømreren går på pension

​For mere end 30 år siden blev Bytømreren stiftet af snedker Torben Nielsen. Bytømreren holdt dengang til på Gammel Munkegade og sidenhen på Jens Baggesens Vej i Aarhus.

I 2004 opkøbte Simon Jæger Bytømreren af Torben med blot 2 ansatte, og allerede 2 år efter flyttede Bytømreren ind i nye lokaler på Graham Bells Vej nær IKEA – og her bor vi stadig.

Lige siden Simon overtog virksomheden, har Torben arbejdet som selvstændig snedker på værkstedet hos Bytømreren. På værkstedet har Torben udført specialopgaver. Opgaver, som kræver en fin fornemmelse for 

træ og et godt håndelag.  Vores værksted er kendt for god kvalitet og stor fleksibilitet – og det kan vi b.la. takke Torben for​. 

​Efter 15 år på snedker-værkstedet har Torben nu valgt at på pension. Vi vil derfor takke Torben for de mange gode år og ønsker ham alt mulig held og lykke i pensionisttilværelsen.

Imens, vi siger farvel til Torben og ønsker ham god vind fremover, driver hans 2 nu tidligere kollegaer, Allan og Søren, værkstedet videre - med samme gode sans for kvalitet og med stor fleksibilitet.

​06.12.18

Dygtige og nysgerrige praktikanter får Bytømreren op på dupperne!

Hos Bytømreren har vi løbende praktikanter til tømrer-faget i vores 3 afdelinger – service, forsikring og entreprise. I selskab med vores dygtige tømrersvende giver praktikken de studerende fra teknisk skole en god indsigt i, nogle af de mange alsidige opgaver som vi løser for vores kunder. De får således et indblik i den daglige arbejdsgang indenfor tømrer- og byggebranchen hos Bytømreren.

I sidste måned havde tømrersvend Christian Hansen fra vores service-afdeling fornøjelsen af en uge i selskab med en praktikant ved navn Lasse fra Aarhus Tech.

Tømrersvenden Christian har været hos Bytømreren i 1 1/2 år. Ifølge Christian var det en fornøjelse at have en praktikant med på en af sine opgaver. ”De studerende virker ivrige for at trække i arbejdstøjet, er nysgerrige og stiller mange gode spørgsmål. Spørgsmål, som får en op på dupperne, og man udfordres ved at have en praktikant under sine vinger. Man har således et ansvar for, at den studerende får et meningsfuldt og lærerigt forløb. En god, gensidig, og lærerig oplevelse”.

På billedet ses Lasse fra Aarhus Tech.

Christian og Lasse brugte ugen på en erhvervsbygning i M. P. Bruunsgade i Aarhus. Her havde de til opgave at udskifte et 100 år gammelt spir, pille skifertag ned og udskif­te underbeklædning til zink. En spændende opgave, som kræver en fin fornemmelse for træ samt et godt håndelag.

​​10.10.18

Hovedentreprise på renoveringssag - BEUMER Group A/S

Med hovedentreprise på et renoveringsprojekt har vi vundet en sag for virksomheden BEUMER Group A/S. Sagen omhandler renovering af 7.500 m2 kontorlokaler i Aarhus N afdelingen, hvor vi b.la. skal stå for nedbrydning samt etablering af nye lofter, udskiftning af gulve, installation af el og ventilation, opførelse af nyt indgangsparti med reception samt glasvægge på kontorerne.

Ifølge projekteringsleder Klaus Petersen fra totalrådgiveren Arkitektfirmaet Kim Christiansen ApS blev vi valgt til at udføre opgaven på baggrund af vores beskrevne organisatoriske evne til at løfte opgaven, tryghed i sagsstyring gennem vores erfarne og dygtige projektledere samt vores kontinuerlige fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed, hvilket skaber gode anmeldelser på byggepladserne.

BEUMER Group A/S producerer og leverer avancerede bagage- og materielhåndterings systemer inkl. integrerede softwareløsninger, der b.la. bruges til håndtering af bagage i lufthavne verden over samt diverse materialer på lager- og distributionscentre.

Vi er allerede gået i gang med den spændende renoveringsopgave, som skal afleveres i september 2019.

​09.07.18

Eliteleverandør til det offentlige 2018

Ifølge UdbudsVagten var Bytømreren A/S blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2017. 

Bytømreren har derfor fået tildelt et fint certifikat der viser, at vi har placeret os i den absolutte elite af leverandører, hvilket Udbudsvagten kalder en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.

Et fint certifikat hænger nu på kontoret, og vi er naturligvis stolte over vores placering og glade for at modtage et sådanne fint bevis.​

​16.05.18


Opførelse af engrosbutik til Brødrene Dahl og Øland i Skejby

Med indretning af kontor, butik og drive-in er Bytømreren i gang med at ombygge IKEAs tidligere lager i Skejby til en 6.000 m2 VVS- og ventilationsbutik.

VVS-grossisten Brødrene Dahl og ventilationsgrossisten Øland vil med den store engrosbutik kunne tilbyde kunderne en fuldstændig løsning indenfor teknisk isolering, ventilation, VVS- og klima. En løsning, der gør det nemt og overskueligt for kunderne.

Bytømreren har hovedentreprisen på projektet, som afleveres ved udgangen af november. Et spændende projekt, som Bytømreren er begejstret over at være en del af.​

14.02.2018

​Bytømreren opfører nye og flotte kontorarealer i Prismet

Med hovedentreprise på byggeprojekt er Bytømreren begyndt på et nyt spændende projekt i højhusbyggeriet, Prismet, i Aarhus.

Indenfor blot 6 uger skal 60 nye kontorpladser og 3 store mødelokaler, fordelt over 660 m2, indvies af investeringsvirksomheden Newsec Datea A/S.​

De mange kontorpladser skal fordeles i 6 store aflukkede kontorarealer med rum til 15 pladser på hvert kontor. Med glasvægge og glasdøre opdeles kontorarealerne, hvilket skabet ét stort og åbent kontor.Et anderledes og spændende kontor kommer således til udtryk idet, parketgulvene fortsætter op langs væggene.

Et spændende projekt, som Bytømreren er begejstret over at være en del af.

08.01.2018

Lejlighedsejendom skal forvandles til én bolig - hovedentreprise

Med hovedentreprise på byggeprojekt i Skt. Pouls Gade, arbejder Bytømreren nu på at forvandle en ældre ejendom, bestående af 3 lejligheder, til én stor bolig. Et stort, fælles hjem på ca. 200 m2. skal således danne ramme om to sammenbragte familier.

Bygningens tidligere lejligheder er blevet revet ned, og der arbejdes derfor nu på at opbygge 14 rum fordelt over 4 etager. Rummene skal herefter give plads til en kælder, et stort køkken alrum samt en stue i stueetagen. Derudover en ”børneafdeling” med 4 børneværelser samt to små badeværelser på 1. salen og et soveværelse med et stort badeværelse på 2. salen.

Gade- og gårdfacade vil samtidig blive renoveret. Gårdfacaden vil blive lysnet op med 3 store vinduespartier for derved at give ejendommen et øget lysindfald i opholdsrummene samt på trappekernen.

Et spændende projekt, som kræver stor indsigt i den ældre ejendoms opbygning fra år 1899. Projektet kører efter planen og forventes afleveret til familien midt i marts måned 2018.

01.11.2017

BYTØMREREN A/S PÅ TOP 10 LISTE OVER ENTREPRENØRER MED DEN BEDSTE BYGGE RATING

Bygge Rating er byggebranchens eget kvalitetsstempel. Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed er Bytømreren derfor meget glade for at være blandt de bedst placerede entreprenører i BEC databasen.

Bygge Rating er udviklet af Byggeriets Evaluerings Center (BEC) i samarbejde med entreprenører, rådgivere, bygherrer og byggeriets organisationer. Den flotte placering på top 10 listen er baseret på målinger, der viser, at den pågældende entreprenør afleverer projekter indenfor tidsfristen med kun ganske få og/eller ingen mangler og med en høj kundetilfredshed.

Rating-systemet giver mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag, hvorfor systemet kan anvendes til udvælgelse af entreprenører og rådgivere. Bygherre kan desuden formulere sine krav ud fra bygge-rating-skalaen i udbudsmaterialet. Der kan eksempelvis stille krav om, at ansøgere som minimum skal have et C i deres rating i forbindelse med prækvalifikationer, hvilket kan medvirke til at lette processen.

Bytømreren har mange års erfaring med fag-, total- og hovedentrepriser. Byggeprojekterne spænder lige fra større renoveringer, ombygninger, tilbygninger til opførelse af byggerier til både erhverv, boligforeninger og private. Med en plads på listen over dagbladet Børsens Gazeller i både 2011, 2012 og 2013 og fire nomineringer til Entrepreneur Of The Year er Bytømreren begejstret for også at få en placering på top 10 listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating.

28.07.2017

BYTØMREREN UDVIDER MED EN FORSIKRINGSAFDELING
​I HORSENS

Med en lang række danske forsikringsselskaber som kunder, der dagligt sender mange sager, er der travlt i forsikringsafdelingen hos Bytømreren.
​Og med mulighed for at dække et større geografisk område, kan vi nu med begejstring meddele at afdelingen udvides til Horsens.

Ifølge serviceleder i forsikring, Michael Thorup, er det vigtigt, at Bytømreren har fingeren på pulsen og formår at yde en god service. En god service som bl.a. omhandler, at kunne dække mange sager med en bred bemanding, som hurtigt kan rykke ud for at udbedre skader.

Lokale, inventar og bemanding er ved at være på plads og hos Bytømreren ser vi nu frem til at søsætte Horsens-afdelingen fra august måned.

13.06.2017

BYTØMREREN HAR GJORT DET IGEN - DER ER STOR TILFREDSHED MED DEN NYRENOVEREDE BYEJENDOM FRA 1916

Mens den nye zinkinddækning får ejendommens gamle tårnspir til at skinne, så giver de nye vingetegl på taget og de nye stålaltaner andelsboligforeningen et frisk og moderne udtryk.

Med hovedentreprise på projektet og i samarbejde med det rådgivende ingeniørfirma, Arne Elkjær A/S, har Bytømreren udført renoveringen af den 4 ½ etages andelsboligforening på De Mezas Vej 7 i Århus.

Ifølge bygherrerådgiver Torben Skov fra Arne Elkjær A/S har Bytømreren udført de udfordrende restaureringer på bygningen med omhu og til stor tilfredsstillelse.


Igennem hele renoveringsprocessen har der været gode og konstruktive dialoger blandt alle parter. Dialoger med fokus på at finde de løsnings-muligheder, der har kunnet medvirke til at skabe de bedste resultater
​- Torben. 

Læs mere om projektet her

03.05.2017

PRÆKVALIFICERET TIL AFGIVELSE AF TILBUD PÅ LILLERUPPARKEN – PLEJECENTER ​ OG KONTORAREALER​

På baggrund af BYTØMRERENs økonomisk og finansiel kapacitet, teknisk og faglige kompetencer samt en helhedsvurdering af tidligere udførte byggeopgaver, er vi blevet vurderet egnet og dermed kvalificeret til at byde på et større byggeprojekt i Syddjurs Kommune. 

Projektet omfatter opførelse af to nye bygninger indeholdende henholdsvis et nyt plejecenter og arealer til offentlige faciliteter.
​Med 40 selvstændige plejeboliger, aktivitetscenter og diverse kommunale institutioner vil et nyt plejecenter således folde sig ud på godt 3400 m2 fordelt over 3 etager. Centeret forbindes til den øvrige bygning, hvor nye kontorarealer til bl.a. politiet, hjemmeplejen, socialpsykiatrien m.m. vil blive fordelt over ca. 2000 m2 på 3 etager. 

Vi har nu modtaget udbudsmaterialet og ser frem til at arbejde med videre  med tilbudsafgivelsen!

26.04.17  


​​LICITATION VUNDET – RENOVERING AF BYEJENDOM FRA ÅR 1901

BYTØMREREN har vundet udbudsrunden om renovering af en byejendom, bestående af 10 lejligheder, i Ny Munkegade.​  Renoveringen består i hovedtræk af en ny tagkonstruktion med forstærkninger af eksisterende spær, ny beklædning på et stort hjørnetårn, 8 stk. nye stålaltaner på gårdsiden samt nedbrydning af 2 eksisterende bagtrapper - der i stedet bliver en del af lejlighedernes boligarealer.​

Hos BYTØMREREN A/S har vi stor erfaring med renovering af bolig-ejendomme, og vi glæder os til at sætte vores erfarende tømrere og bygge-ledere på opgaven.

BYTØMREREN fortsætter i nyt stort projekt for ER Invest

15.12.2016​

BYTØMREREN har stået for ombygning af eksisterende erhvervsbygning til 12 lejligheder i Østergade 1 for ER Invest og fortsætter nu i nyt projekt. 

Projektet i Østergade 1 opnåede de flotte karakterer, A A B A i Byggerating.

Det gode samarbejde fortsætter på et nyt projekt, som omfatter ombygning af Niras tidligere kontorlokaler på Åboulevarden i Aarhus til 42 lejligheder.

​Projektet er startet og afleveres til bygherre i februar 2018.

img_1421

Aahus stærkeste serviceafdeling

​28.10.2016

BYTØMREREN har været på markedet i mere end 30 år og er båret af en stærk og kompetent

serviceafdeling med engagerede medarbejdere, der leverer god service og kvalitet til kunderne.

God kemi og høj kvalitet går hånd i hånd

”Det er meget vigtigt for os at bevare den høje kvalitet men også, at kemien imellem kunden og tømreren er god. Det giver det bedste resultat. Derfor vægter vi de bløde værdier hos BYTØMREREN”, siger servicechef og medejer Carsten Jacobsen og fortsætter. ”Når vi ansætter nye tømrere kigger vi selvfølgelig på deres tømrerkompetencer – hvad har de lavet tidligere, og hvor stor erfaring har de - men vi vægter ligeså meget deres evne til at samarbejde, deres evne til at finde løsninger og deres opfattelse af, hvad service er. Hos BYTØMREREN er det grundlæggende, at man kommer til tiden, tidsplanen følges, løsninger findes i fællesskab med kunden, og at det altid er en god oplevelse for kunden at handle med BYTØMREREN.”

Serviceafdelingen håndterer også entrepriser på 3-4 mio.

BYTØMREREN har en stor del af de boligforeninger der er i Aarhus, en lang række virksomheder og ejendomsselskaber samt Aarhus Kommune som faste kunder. ”Det er en stor fordel for vores kunder, at vi har været på markedet i så mange år. De kender de tømrere, der kommer hos dem, og skal de have lavet noget større, vil de ofte gerne have serviceafdelingen til at håndtere sagen. Derfor har vi udviklet det vi kalder minientrepriser på 3-4 mio, hvor serviceafdelingen håndterer hele sagen. Det synes jeg er en af BYTØMREREN’s store styrker,” siger adm. direktør Simon Jæger.

Specialløsninger på eget snedkerværksted

BYTØMREREN udfører mange flyttelejligheder for boligforeningerne, laver lejlighedsrenoveringer, udskifter gulve, døre, vinduer og laver specialløsninger på eget snedkerværksted. Løsninger som specielle vinduesrammer, bordplader, inddækninger af radiatorer m.v.

Stor kompetence indenfor forsikringsskader

I serviceafdelingen ligger også forsikringsafdelingen, som håndterer forsikringsskader for mange forsikringsselskaber. Skaderne dækker alt fra stormskader til brand, indbrud og hændelige uheld. BYTØMREREN sætter en ære i at udbedre skaderne hurtigt og sikkert, så forsikringsselskabernes kunder skånes mest muligt og har meget flotte tilbagemeldinger fra kunderne”.

BYTØMREREN har vundet totalentreprise for Bygningsstyrelsen

07.09.2016​

BYTØMREREN har vundet totalentreprisen på ombygning af den tidligere amtsgård. Styrelsen for Patientsikkerhed skal flytte ind i blok D i starten af 2017 og entreprisen omfatter renovering af alle overflader fra gulv til loft i 3 plan på 2.000 m2.

img_5607 lille

BYTØMREREN

29.03.2016​

BYTØMREREN er blevet prækvalificeret i storentreprise til Aarhus Internationale Sejlsportscenter, som i 2017 vil stå klar til det danske elitemiljø og til internationale sejlsportsbegivenheder i Aarhus. Det er vi meget stolte af, og vi venter i spænding på den endelige afgørelse.

bytoemren

Stærk byggeleder med stort engagement

03.03.2016​

Vi har en stejl vækstkurve i BYTØMREREN, og derfor søger vi en stærk byggeleder, der både er i besiddelse af godt købmandsskab, gode samarbejdsevner og en vilje til at lykkes. Hos BYTØMREREN lever vi af byggeprocesser med nærvær og forståelse. Vi forstår vores kunder og er smidige, dynamiske og professionelle. Vi involverer os 100% i vores hverdag og arbejder som et stærkt team.​

Læs mere her

Bytømreren opdeles i to forretningsenheder​

06.01.2016

Vi er meget glade for den store fremgang, vi har oplevet i 2015. Vores forventning er, at det fortsætter i 2016. Derfor opdeler vi firmaet i to forretningsenheder, nemlig Bytømreren Entreprise A/S og Bytømreren Service A/S. Opdelingen sker med virkning fra 1. januar 2016, og Bytømreren Service varetager både serviceopgaver og forsikringssager.

Samme firma

Bytømreren er det samme firma, som før og varetages af de samme personer. Vi har imidlertid valgt, at styrke selskabets fokus på forretningsenhederne, og vores mål med opdelingen er en endnu bedre og fokuseret service over for vores leverandører, samarbejdspartnere og kunder.​

Ny medarbejder

07.10.2015

Brian Nielsen er ansat pr. 1./10. som håndværkstaksator.

Webfilm

07.10.2015

Her kan du se webfilm fra forskellige støttede renoveringsprojekter landet over. Se webfilm

Licitation vundet – Århus Kommune - Renovering

30.09.2015

Omdannelse af 12 lejlighederne til skæve boliger til de mest udsatte borgere i Aarhus. Ejendommens 12 boliger udlejes i dag som almindelige udlejningslejligheder, men både lejlighederne og ejendommens klimaskærm trænger til en omfattende renovering, som beløber sig til ca. 5,5 mio. kr

Nominering til Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed

30.09.2015

Mester Tidende afholder for anden gang konkurrencen Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed, og BASIT (Byggebranchens uvildige IT-rådgiver) er blevet bedt om at nominere og efterfølgende vurdere udvalgte håndværksvirksomheder.

Bytømreren A/S er på denne baggrund blevet udvalgt af BASIT, grundet jeres målrettede investeringer i IT-værktøjer gennem de seneste år. 

Du kan læse mere om konkurrencen her. Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed


Dommerkomiteen består i år af:
Jørn Jensen, Udviklingschef, Dansk Byggeri
Steen Klausen, Udviklingschef, DS Håndværk og Industri
Mette Glavin, Centerdirektør Byggeri, Teknologisk Institut
Klaus Tøttrup, Chefredaktør, Mestertidende
Martin Profit Jakobsen, Adm. Direktør, BASIT”

EY Entrepreneur Of The Year 2015

24.08.2015

EY Entrepreneur Of The Year 2015 – Bytømreren A/S er for 4 år i træk prækvalificeret til at deltage I dysten om at blive Danmarks – og måske verdens – bedste vækstskaber ! 


EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. I Danmark uddeles prisen i år for 19. gang.​

Entrepreneur Of The Year

05.11.2014

BYTØMREREN A/S er for 3. gang nomineret til Entrepreneur Of The Year I Region Midtjylland.

Under 1 % af Danmarks samlede aktie- og anpartsselskaber lever op til de strenge vækstkrav, der stilles for at kunne deltage i nomineringen. BYTØMREREN A/S har formået at leve op til disse vækstkrav endnu en gang og dermed kvalificeret til at deltage.

Den regionale kåring finder sted i dag, den 5. november 2014, hvor ledelsen og bestyrelsen deltager. BYTØMREREN A/S er stolt over nomineringen og ser det som et kæmpe skulderklap for det hårde arbejde, som alle medarbejdere udfører i dagligdagen.​​

Projektleder / Byggeleder søges​

28.10.2014

​Vi søger nye projekt- / byggeleder til renoveringsopgaver i total- / hovedentreprise Østjylland.

Vi udfører alle typer af byggeopgaver for både private og professionelle bygherrer.

Virksomheden beskæftiger i dag 95 ansatte, og forventer fortsat en positiv udvikling. Det strategiske hovedmål frem mod 2020 er at gå fra Håndværksvirksomhed til Byggevirksomhed inden for total- / hovedentrepriser og service.

Læs jobbeskrivelsen her

Vi ser frem til at høre fra dig.​

21.10.2020​

Kompetenceudvikling med Bytømreren Akademi

​I denne uge har vi skudt ”Bytømreren Akademi” i gang. Uddannelsen, som er statskontrolleret og godkendt af undervisningsministeriet, har til formål at styrke medarbejders faglige kompetencer og ledelsesadfærd.

Uddannelsen er skræddersyet til Bytømreren, så den er relevant og tager udgangspunkt i deltagernes hverdag. Med cases indeholdende problemstillinger, tiltag og rutiner fra hverdagen skal udvalgte ledere, administrative medarbejdere og ambitiøse tømrersvende i Bytømreren, løbende gennemføre opgaver og eksamener.

 

I Bytømreren har vi løbende gennemført forskellige initiativer til at udvikle vores medarbejders kompetencer - både fagligt og personligt. Det er bl.a. sket igennem faglige uddannelser, interne lederuddannelser og ved løbende at arbejde med vores sociale sammenhold og fællesskab.

Vi er begejstret over etableringen af Bytømreren Akademi og spændte på at opleve den udvikling de deltagende skal igennem de næste 3-4 år akademiet. 

​16.09.2020

Nyt ambulatorium på Regionspsykiatrien Randers

Med hovedentreprise på byggeprojekt har vi vundet en sag omhandlende opførelse af nyt ambulatorium, i eksisterende bygning, på Regionspsykiatrien Randers.

Ambulatorium skal indrettes på etagerne stue, 1. og 2. sal, og en gennemgribende renovering skal fortages, idet etagerne ryddes til råhus niveau. Der vil samtidig ske nedbrydning af 3. g 4.sal, og nye rum med nye overfalder samt installationer opføres. 

​Vi ser frem til at komme i gang med sagen - og ikke mindst, til at samarbejde med rådgiver SKALA Arkitekter A/S, LB Consult - Rådgivende Ingeniører A/S og bygherre Region Midtjylland.

03.06.2020

Fuld fart fremad på byggeriet ”SHIP”

Med opførelsen af ”SHIP” på Aarhus Ø, er 202 eksklusive lejligheder med terrasser og/eller altaner ved at tage form.

Bytømreren har facadelukningsentreprisen på sagen, mens JFP - Jørgen Friis Poulsen a/s er hovedentreprenør og Ejendomsselskabet Olav de Linde er bygherre. Bytømreren er således ansvarlig for montering af vinduer og terrassedøre samt altankassetter og murkroner på den store bygning.

Byggeriet SHIP får et samlet etageareal på 24.800 m2 fordelt på 21.800 m2 boliger, ca. 3.000 m2 erhverv samt en p-kælder på 11.800 m2.  

Vi er nu ved at runde af med vores del af projektet, men arbejdet med færdiggørelsen fortsætter, så der inden længe kan flytte nye beboer ind på den fantastiske beliggenhed på Aarhus Ø.

Vi takker for det gode samarbejde, som vi har haft med JFP samt øvrige involverede i denne spændende byggesag. 

​06.03.2020

Ny serviceleder i Horsens

I denne uge har vi budt velkommen til serviceleder Christian Meinert Frederiksen.

Med mange års erfaringen indenfor byggebranchen skal Christian medvirke til at styrke vores kundeportefølje samt varetage vores større erhvervskunder fra Horsens-afdelingen. 

Christian kan allerede træffes nu på tlf. +4551395616 / cmf@bytomreren.dk

Vi byder velkommen til Christian og ser frem til et godt samarbejde!

    20.12.19​

Tak for året der gik og på glædeligt gensyn i år 2020

Året 2019 er nu ved at rinde ud, og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for året der gik og for det gode samarbejde, vi har haft med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Hos Bytømreren har året bl.a. været præget af mange ny indkomne sager i alle vores afdelinger, interne strukturelle ændringer og mange milepæle er nået i løbet af år 2019.

Vores service-afdeling har i år serviceret over 3.500 sager, mens forsikring har udbedret mere end 2.100 forsikringsskader. I entreprise-afdelingen er flere store sager blevet afsluttet, og 17 nye er vundet i år.

Med ønsket om at styrke Bytømrerens markedsposition i Horsens, købte Bytømreren aktiemajoriteten i AJ Byggeservice A/S i juni måned.
​Selskabet er et veldrevet tømrerfirma, som har eksisteret i over 40 år i Horsens. Tidligere hovedaktionær, Jens Arne, er fortsat ansvarlig for den daglige drift i firmaet, og vi er nu i alt 27 medarbejdere repræsenteret i Horsens-afdelingen.​

I 2019 kunne Bytømreren fejre 15-års-jubilæum med bl.a. endnu en nominering til EY Entrepreneur Of the Year og endnu et certifikat som eliteleverandør til det offentlige. Alt dette er vi stolte af at have udrettet sammen med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Med fokus på bl.a. udvidelse af markedspositioner, en grønnere profil, nichekompetencer, medarbejdertrivsel samt faglig udvikling, har vi arbejdet med Bytømrerens 2025-plan.

Vi ser frem til endnu et nyt og spændende år med et ønsket om fortsat

godt samarbejde til jer alle!​

18.10.19​

Bytømreren vinder fagentreprise på SHIP ved Aarhus Ø ​

Bytømreren har vundet facadelukningsentreprisen på boligbyggeriet ”SHIP” på Aarhus Ø.

Sagen omhandler opførelse af 202 eksklusive lejligheder, og Bytømreren skal stå for montering af vinduer og terrassedøre samt altankassetter og murkroner på den store bygning.​

Lejlighederne i stueplan har udgang til terrasser, mens lejlighederne på de øvrige etager har udgang til altaner. Langt de fleste lejligheder har enten to terrasser eller to altaner.

Byggeriet ”SHIP” får et samlet etageareal på 24.800 kvadratmeter fordelt på 21.800 kvadratmeter boliger, ca. 3.000 kvadratmeter erhverv samt en kælder på 11.800 kvadratmeter p-kælder.

Projektet er lige påbegyndt, og hos Bytømreren er vi begejstret for at blive en del af dette spændende byggeprojekt.​

30.09.19

3 nyudklækkede tømrersvend

I fredags kom dagen, hvor 3 af vores tømrerlærlinge modtog deres svendebrev og således nu kan kalde sig for tømrersvende.

Med et godt håndelag, masser af flid og fokus på kvalitet, har deres arbejde på at skabe svendeprojekterne båret frugt.

Hos Bytømreren er vi stolte over at have været med på rejsen i deres udvikling og uddannelse, hvormed vi i dag kan ønske stor tillykke til de 3 nyudklækkede tømrersvende.

​​

Vi har i øjeblikket 18 lærlinge, som er fordelt over vores 3 afdelinger – entreprise, service og forsikring. 

I de forskellige afdelinger får de indblik i alt lige fra større byggerier på byggepladser, renoveringer for boligforeninger og udbedring af forsikringsskader for forsikringsselskaber. Forskelligartede projekter, som skal medvirke til at sikre, at vores lærlinge får det bedst mulige forløb, med indblik i forskellige opgaver samt erfaring med at løse disse – med fokus på vores slogan ”Vi gør det ordentligt”.

Stort tillykke til Mathias, Lasse og Mads! 

​01.08.2019​

Bytømreren moderniserer Veteranhjem Midtjylland

Med hovedentreprisen på byggeprojekt skal Bytømreren forvandle det eksisterende Veteranhjem Midtjylland i Brabrand til et mere moderne samlings- og fristed for tidligere udsendte og deres pårørende.

Det store og spændende projekt omfatter blandt andet en større renovering af samt tilbygning på den eksisterende, bevaringsværdige Villa, hvor Veteranhjem Midtjylland har til huse.

​Mens renoveringen skal medvirke til at skabe forbedret rammer for brugerne og give nem adgang for kørestolsbrugere, skal den nye tilbygning udvide brugernes muligheder for fysisk aktivitet.

Projektet omfatter yderligere opførelse af et udhus til hobbyaktiviteter og diverse kreative udfoldelser, en udsigtspost med plads til ro og afslapning samt etablering af ”landskab”, som omfatter etablering af p-pladser og 2 områder til henholdsvis ”have” og ”naturlandskab”.

Hos Bytømreren er vi begejstret over at være del af dette spændende byggeprojekt, som i fremtiden skal danne rammerne om de danske veteraner i Aarhus. Vi ser frem til at påbegynde arbejdet på projektet, som bliver søsat i begyndelsen af august måned. 

04.06.2019​

Bytømreren køber 75 % af aktierne i AJ Byggeservice i Horsens

Bytømreren Service A/S køber aktiemajoriteten i Tømrer- og snedkerfirmaet AJ Byggeservice A/S. Med købet ønsker Bytømreren at styrke firmaets markedsposition i Horsens, hvor virksomheden allerede har en mindre afdeling.

Når Bytømreren køber majoriteten i et veletableret og veldrevet tømrer- og snedkerfirma, som har eksisteret i over 40 år i Horsens, så bliver AJ Byggeservice samtidig en del af en større entreprenør- og servicevirksomhed med over 30 års erfaring på det Aarhusianske-marked. 

Med fokus på etablering af et gensidigt og udbytterigt samarbejde vækker det nye ejerforhold således begejstring hos begge parter.

​​

​​

Bytømreren ser store muligheder i købet

Bytømreren er allerede at finde på markedet i Horsens. Med udvidelse af en forsikringsafdeling til Horsens i 2017, og som værende en af del af AC Horsens’ netværk, har Bytømreren allerede etableret et godt samarbejde med det lokale erhvervsliv samt flere forsikringsselskaber i området.

Den adm. direktør og ejer af Bytømreren, Simon Jæger, glæder sig over købet af AJ Byggeservice: ”Vi ser store muligheder i købet af det veletablerede og veldrevne tømrerfirma, som med over 40 år på markedet har en stor kundeportefølje, der beskæftiger omkring 20 ansatte".

"Vi ser ligeledes store muligheder i det nye samarbejde med tømrermester Jens Arne Pedersen, som har stået for den daglige kundekontakt og drift af AJ Byggeservice i de sidste 20 år. Jens Arne har et stort netværk og et godt kendskab til markedet i Horsens. Et netværk og en erfaring som vores afdeling i Horsens kan drage stor nytte og udbytte af ”- Simon Jæger.

Ejerskifte skaber mulighed for et godt og gensidigt samarbejde

For tømrermester og nuværende hovedaktionær Jens Arne Pedersen giver det nye ejerskifte mulighed for at skabe et godt og gensidigt samarbejde mellem to anerkendte og veletablerede virksomheder - begge med mange års erfaring indenfor tømrerbranchen. ​

Vi har hos AJ Byggeservice mange års erfaring indenfor serviceopgaver, herunder tømrer- og snedkeropgaver, mens Bytømreren samtidig har megen erfaring inden for byggebranchen med fokus på store entrepriseopgaver og samarbejde med blandt andet store boligforeninger og erhvervskunder. Med vores store netværk og kendskab til Horsens-området kan vi, på sigt, sammen med Bytømrerens erfarne bygge- og projektledere drage nytte af Bytømrerens kompetencer og erfaringer indenfor byggebranchen” – Jens Arne Pedersen.

I løbet af denne uge vil alle medarbejdere hos AJ Byggeservice tage en tur til Aarhus for at hilse på de ansatte på Bytømrerens hovedkontor. Bytømrerens afdeling på Langmarksvej i Horsens vil også indenfor nærmeste fremtid flytte over i de lokaler, hvor AJ Byggeservice har domicil. Samlet set vil der fremadrettet være beskæftiget omkring 30 medarbejdere ud fra adressen. 

20.03.2019

Med et rekordårsregnskab i 2018 kan vi i år fejre 15 års jubilæum

​I år er det 15 år siden, at Bytømrerens adm. direktør og hovedaktionær, Simon Jæger, overtog Bytømreren med dengang blot to ansatte.

Bytømreren har i løbet af virksomhedens 15-års historie gennemgået en imponerende vækst og udvikling. Virksomheden har b.la. opnået: Flere Gazeller, vundet nomineringer til Entrepreneur Of The Year, er blevet placeret på top-10-listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating og udvidet med 2 nye afdelinger i 2017, en i Odder og i Horsens.

Med nu mere end 160 medarbejdere og 3 afdelinger er Bytømreren i dag vokset til at være en mellemstor entreprenør- og servicevirksomhed, der nu også kan fejre rekord-regnskabsår for 2018.

(Simon Jæger, administrerende direktør og hovedaktionær i Bytømreren (th), med byggeleder Thomas Pedersen).

Rekord-regnskaber for 2018

Juridisk er Bytømreren opdelt i 2 selskaber, som tilsammen har realiseret en vækst i omsætningen på 28%. Samlet er bruttofortjenesten i 2018 rekord stor på 75,3 mio. kr. Indtjeningen har fulgt med, idet resultatet før skat endte på lige over 9 mio. kr.

I 2018 var der økonomisk fremgang i alle 3 forretningsområder: entreprise, service og forsikring. Ifølge økonomichef, Elsebet Østergaard, har der været mange spændende og udfordrende projekter/sager i alle afdelinger i 2018, og det ser ud til at forsætte ind i 2019, b.la. som følge af virksomheden fokus på udvidelse samt fastholdelse af kunder og -kontakter.

”Det flotte resultat kan i høj grad tilskrives vore ca. 160 medarbejdere som dagligt ”Gør det ordentligt” - Simon Jæger.

Nøgleopskrifterne på virksomhedens succes

Direktør Simon Jæger er meget stolt og taknemmelig over, at Bytømreren har opnå et rekord-regnskab. Ifølge Simon er nøgleopskrifterne på virksomhedens succes: Involvering, uddelegering samt ansvar og tillid. ”Når Bytømreren nu engang har vokset sig så stor, er det vigtigt, at man som leder viser sine ansatte tillid og dermed uddelegerer ansvaret videre ud til de ansatte. Det er af stor betydning for virksomhedens vækst og fremdrift. Man kan som leder ikke være involveret i alle beslutninger i så stor en virksomhed” – Simon Jæger.

Bytømreren har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere - lige fra tømrere, projektledere, administrationsansatte til afdelingsledere - bidrager positivt til virksomhedens succes og fortsatte udvikling.

Ifølge Simon skal de ansatte fortsat sikres viden og uddannelse, så de forbliver de bedste indenfor deres arbejdsfelt, og således der kontinuerlig er fokus på, at Bytømreren fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Ifølge Simon har Bytømreren således en stor stab af faglige dygtige medarbejdere, der alle til daglig arbejder for at leve op til virksomhedens slogan ”Vi gør det ordentligt” og bidrager til virksomhedens succes.

Høje forventninger til 2019

Med udvidelse af samarbejdet med flere kunder og større indkomne byggesager, kom virksomheden godt fra start i 2019.


Ledergruppen hos Bytømreren arbejder, i samarbejde med bestyrelsen, kontinuerligt med at gennemføre den 2020-strategi, der er fastlagt. En strategi, der bygger på en mission om, at Bytømreren, som service og entreprenør-virksomhed, fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Der er b.la. fokus på at vedligeholde og udvikle en god arbejdsplads for de ca. 160 medarbejdere samt at opbygge en større gruppe specialister indenfor de forskellige fagområder i deres tre afdelinger – service, forsikring og entreprise.

Ifølge Simon Jæger, arbejdes der således strategisk på at sikre, at Bytømreren er de bedste til det, de laver indenfor branchen.

Se regnskab for Bytømreren A/S

Se regnskab for Bytømreren Service A/S

​13.02.19​​

Bytømreren er nu del af AC Horsens` netværk

For Michael Teglgaard, som er afdelingsleder hos Bytømreren i Horsens, er det vigtigt at skabe et stort og godt handelsnetværk i byen. Dette er netop en af grundende til, at Michael har valgt at være en del af netværket i AC Horsens.

Med det nyetablerede samarbejde med AC Horsens har Michael b.la. fokus på at udvikle og skabe et godt netværk med de øvrige erhvervsfolk, der er repræsenteret i handelsnetværket. Han ønsker således at skabe mere synlighed om Bytømreren i Horsens-området.

Med flere års erfaring indenfor servicearbejde har afdelingen i Horsens allerede etableret et godt samarbejde med det lokale erhverv samt flere forsikringsselskaber.

Vi ser frem tiL et godt samarbejde med AC Horsens.​

​08.11.18

Professionel bestyrelse sikrer positiv udvikling  

Hos Bytømreren har vi en professionel bestyrelse bestående af 5 medlemmer. Medlemmerne har b.la. til opgave at varetage virksomhedens interesser med fokus på udvikling af Bytømreren både som organisation og som arbejdsplads for over 170 ansatte. Med deres forskellige og faglige baggrunde bidrager alle medlemmerne hver især til den strategiske udvikling af Bytømreren.

Ifølge bestyrelsesformand for Bytømreren, Jørgen Lægaard, er strategi ikke blot noget vi har i et ringbind – det er noget alle ansatte skal involveres i og i fællesskab medvirke til at udføre. Bytømreren har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere - lige fra tømrer, byggeleder, administrationsansat til leder - bidrager til virksomhedens succes og udvikling

Fra venstre mod højre ses på billedet: Direktør Simon Jæger, medejer og projektchef Daniel Jøhnke, ekstern bestyrelsesmedlem Lasse Jæger og Claus Søgaard.​

Bestyrelsen arbejder lige nu på at udvikle en ny strategi frem mod år 2020. 

En strategi, der bygger på en mission om, at Bytømreren, som service og entreprenørvirksomhed, fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Der er b.la. fokus på, at opbygge en større gruppe specialister indenfor de forskellige fagområder i vores tre afdelinger – service, forsikring og entreprise. Herved så det sikres, at vi er de bedste til det, vi laver indenfor branchen.

Bestyrelsen arbejder samtidig kontinuerligt hen imod at skabe og vedligeholde en god arbejdsplads for vores 170 medarbejdere, der har deres daglige gang hos Bytømreren. Her med fokus på sikkerhed, faglig udvikling samt sammenhold blandt medarbejderne. Løbende kurser og arrangementer er derfor et vigtigt led i virksomhedens tiltag. Bestyrelsen medvirker således til at skabe en arbejdsplads med stor fokus på vores ansatte og det arbejdsmiljø, som de færdes i.

​​

​05.10.18

Bytømreren forvandler ældre ejendom til moderne byhus

Med hovedentreprise på byggeprojekt har Bytømreren forvandlet et ældre byhus til ét stort, moderne byhus på 200 m2 på Frederiksbjerg. Et spændende projekt, som har krævet en større indsigt i den ældre ejendoms opbygning fra år 1899.

Det gamle byhus er blevet renoveret til et moderne byhus med 14 rum fordelt over 4 etager, hvor man nu finder en kælder, et stort køkken alrum samt stue i stueetagen. Derudover er der blevet opført en ”børneafdeling” med 4 værelser samt to små badeværelser på 1. salen og et soveværelse med stort badeværelse på 2. salen. Gade- og gårdfacade er samtidig blevet renoveret med 3 store vinduespartier for at give ejendommen et øget lysindfald i opholdsrummene.

Ifølge arkitekt, Kim Pretzmann Olesen, fra CJ Arkitekter har det været en fornøjelse at samarbejde med Bytømreren om totalrenoveringen og transformationen af den ældre ejendom til det moderne byhus. ”Forløbet har været godt, da Bytømreren har formået at holde fokus på levering af høj kvalitet, afleveringer til tiden og på at bevare et sundt forhold til bygherres økonomi”.

 

”Udfordringer opleves ofte i større renoveringssager. Men, i denne sag er oplevelsen, at der hele vejen igennem projektet har været en gensidig respekt håndværkere og rådgiver i mellem, så dialogen har kontinuerlig været konstruktiv”.

”Som arkitekt hos CJ arkitekter varetager jeg mange projekter af denne slags, og jeg kan især se, at når der er meget travlt indenfor byggebranchen, så kan samarbejdet blive udfordret. Set i lyset af dette, har Bytømreren bevist sit værd målt efter den bedste målestok vi som rådgivere kan have - en glad og tilfreds bygherre samt en mangelfri aflevering” - udtaler af Kim Pretzmann Olesen.

​​

21.06.18​

Rejsegilde for ny butik til BD-Øland-Zupply

​Tirsdag d. 19. juni blev der afholdt rejsegilde for bygherre, rådgiver, arkitekt, håndværkere og andre samarbejdspartnere på projektet i forbindelse med opførelsen af en helt ny engrosbutik til Brødrene Dahl / Øland i Aarhus N. Med noget godt til ganen og maven samt rundvisning på byggepladsen blev det fejret, at Bytømreren, som hovedentreprenør, nu er mere end halvvejs igennem byggesagen.

Ifølge Facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain, er det ingen hemmelighed, at det er umuligt at gennemføre et sådant projekt uden hjælp fra gode samarbejdspartnere. ”Der skal derfor, blandt andre, lyde en stor tak til Bytømreren, som i den grad lever op til deres slogan: ”VI GØR DET ORDENTLIGT”. Ved at citere sloganet mener jeg, at ”Vi oplever, at de holder tidsplanen, har styr på økonomien samt at de tager ejerskab over deres ansvarsområder” citat Thomas.

​Thomas fortsætter: “Der er ingen tvivl om, at det kræver en vis portion tålmodighed at skulle opføre et byggeri med det pres, der er på håndværkerbranchen i dag. Presset kommer b.la. af megen fokus på tid, pris og kvalitet. Det gode samarbejde samt trivsel kan derfor blive udfordret.

Med vores samarbejdet med Bytømreren er det dog lykkedes at bevise, at det sagtens kan lade sig gøre at opføre en ejendom med hensyntagen til, at det fortsat skal være lønsomt, sjovt og muligt at gøre en forskel, når vi går på arbejde – og dette uden nedgang af kvalitet i forhold til leveringstiden.

Der skal derfor lyde en varm tak til Bytømreren for det gode samarbejde og den gensidige åbenhed og troværdighed, som indtil nu har skabt gode resultater samt et godt arbejdsmiljø for alle involverede i projektet -

Med fine tildækkede højborde, kolde drikkevarer og lækker grill-mad tiltrak rejsegildet mange deltagende. Det blev til et flot fremmøde med over 60 deltagende fra henholdsvis Saint-Gobain-koncernen, medarbejdere fra Bytømreren og samarbejdspartnere/leverandører, som alle kom for at se det foreløbige flotte resultat - citat Thomas.

Fra venstre mod højre ses på billede: Byggeleder, Jesper Axel, fra Bytømreren A/S, facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain Distribution Denmark A/S og projektleder, Martin Jensen, fra Bytømreren A/S.

28.03.2018​

Ungdomslejligheder på Åboulevarden afleveret til topkarakter

En tidligere erhvervsbygning på Åboulevarden 80, er nu blevet ombygget til 42 moderne ungdomslejligheder og afleveret til bygherren. Boliger, som stort set alle nu er beboet af begejstrede unge mennesker.

De 42 moderne lejligheder er forde­lt over 6 etager. Heraf er 6 af lejlighederne penthouselejligheder med store altaner på den øverste etage.​

På toppen af bygningen er der mulighed for, at de unge beboere i fællesskab kan samles på én stor tagterrasse. Fra tagterrassen har man tilligemed et unikt udsyn over Aarhus centrum. Herfra kan man se flere af Aarhus` karakteristiske vartegn, som Rådhustårnet, Domkirken, regnbuen på Aros, Botanisk have og Salling Rooftop.​

Bygningens etage i stueplan giver mulighed for erhvervslejemål, som f.eks. café eller restaurant.

Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed, er vi meget stolt af 4 gange A karakteren fra Bygge Rating. En karakter, der henviser til, at det udførte arbejde måles til at være ´meget bedre end gennemsnittet´.

Vi er glade for endnu en gang at få tildelt en flot evaluering af vores arbejde og for fortsat at være placeret på Top-10-Listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating –klik her for at se listen   

17.01.2018​

Kvalitetsrigt og veludført arbejde udløser topkarakter til Bytømreren

Med hovedentreprisen på byggeprojekt i Randers Arrest er Bytømreren stolt over at få tildelt 4 gange A karakteren i forbindelse med projektet. 
​En karakter, der henviser til, at det udførte arbejde måles til at være meget bedre end gennemsnittet.


​I perioden fra starten af juli til slutningen af november har Bytømreren gennemført en til- og ombygning af adgangskontrol og sektionering i Randers Arrest. Byggeriet skal medvirke til at skabe mere plads i de forskellige sektioner for at leve op til de krav, der stilles til institutioner i dag.

Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed er Bygge Rating byggebranchens eget kvalitetsstempel. Systemet giver mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag. Bygge Rating kan således anvendes til udvælgelse af entreprenører og rådgivere.

Hos Bytømreren er de meget glade for at få tildelt endnu en flot evaluering af deres arbejde og for fortsat at være placeret på Top-10-Listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating – klik her for at læse mere

​​

​   30.11.2017

Hovedentreprise på byggeprojekt hos Aleris Hamlet

Med hovedentreprisen på et ombygningsprojekt på Aleris Hamlet hospitalet i Aarhus er et spændende projekt nu søsat. Et projekt, der omhandler ombygning af administrationen på 1. sal, som flyttes til 3. sal, med opførelse af to nye operationsstuer samt et opvågningsafsnit.

Med flere afdelinger fordelt over hele landet er Aleris Hamlet hospitaler Danmarks største, landsdækkende kæde af privathospitaler.

Vi er begejstrede for at være en del af dette spændende projekt, som forventes færdigafleveret i starten af marts måned 2018.​

13.09.2017

BYTØMREREN  SERVICE A/S OVERTAGER BENT NIELSEN TØMRER & BYGGEFIRMAS AKTIVITETER

Som følge af generationsskifte overtager Bytømreren Bent Nielsens tømrerfirma i Odder. Bytømreren udvider hermed sin virksomhed med nye markedsandele og træder således ind på et nyt og spændende marked.

Med over 30 år på markedet har Bent Nielsen Tømrer og Byggefirma løst mange forskellige opgaver for såvel private- som for erhvervs- og industrikunder. Herunder har de erfaring med alt lige fra mindre servicesager til større entrepriseprojekter. 

Tømrer og byggefirmaet i Odder er således et solidt firma med mange års erfaring indenfor byggebranchen, hvilket Bytømreren nu kan spejle sig i. Fremadrettet vil både Bent Nielsen Tømrer og Byggefirma samt Bytømrerens logo derfor pryde bygningen på Skovdalsvej 7 i Odder.

Bent Nielsen Tømrer og Byggefirma fortsætter som hidtidig med de samme samarbejdspartnere samt team til at løse de indkomne opgaver, mens Bent Nielsen fortsat vil stå for den daglige drift i Odder.

Hos Bytømreren ser vi  frem til nye og spændende udfordringer i samarbejde med stifter af tømrerfirmaet i Odder, Bent Nielsen.

06.07.2017

LICITATION VUNDET – RANDERS ARREST

Med flere ugers beregninger og endelig tilbudsafgivelse, er Bytømreren blevet valgt som hovedentreprenør på byggeprojekt i Randers. Projektet omhandler en til- og ombygning af adgangskontrol og sektionering i den 155 årige Randers Arrest.

Byggeriet skal således medvirke til at skabe mere plads i de forskellige sektioner for herved at leve op til de krav, der stilles til institutioner i dag.

Byggeprojektet vil allerede blive søsat fra næste uge og forventes at være klar til aflevering i november måned.

Hos Bytømreren ser vi frem til at sætte vores dygtige tømrere og byggeledere på opgaven.​

11.05.2017

BYTØMREREN FORVANDLER KIWI-BUTIK TIL ATTRAKTIVE UNGDOMBOLIGER

BYTØMREREN pakker nu sammen og runder af på Møllevangs Allé 151, hvor den tidligere eksisterende Kiwi-butik er blevet forvandlet til 13 lyse og moderne ungdomsboliger.

BYTØMREREN har haft hovedentreprisen på dette spændende byggeprojekt. Et byggeprojekt, der i hovedtræk har omfattet indvendig ombygning fra erhvervs- til lejemål og forskønnelse af yderarealer.

Med den moderne og farverig streetart på væggene i nybyggeriets lounges, hårde hvidevarer i hver enkelte bolig samt de tilhørende terrasser/altaner, er de attraktive boliger allerede afsat. 

Læs mere om den kunstneriske udsmykningen af ungdomsboligerne med den kulørte streetart - Klik her

26.04.17    

PRÆKVALIFICERET TIL AFGIVELSE AF TILBUD PÅ RENOVERING AF AFD. 1 DYBBØLVEJ – BOLIGFORENING

Ud af 14 ansøgere er BYTØMREREN A/S, sammen med 4 andre virksom-heder, blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på et spændende projekt. Et projekt, der omhandler hovedentreprise på renovering af 105 1-4 rums boliger med elevatoradgang.  

Udvælgelse af tilbudsgiverne var baseret på en vurdering af ansøgernes økonomiske kapacitet, tekniske kompetencer og erfaring med udførelse af tidligere lignende byggerier.

Vi ser frem til at arbejde med udbudsmaterialet på denne opgave og forventer at afgive tilbud i starten af juni.​

                                                                                                                                              21.04.2017  

TOTALENTREPRISE PÅ INNOVATIV, SVÆVENDE VILLA

​​

I Højbjerg ved Århus finder man et unikt hus – nærmest svævende over jorden. BYTØMREREN har haft totalentreprisen på dette byggeprojekt, der på trods af lokale regler om, at huset kun måtte være i ét plan og fylde 20 procent af grundens areal, har udfoldet sig til at være en rummelig og familievenlig villa. Løsningen blev et delvist nedsænket parterre med børneværelser, fællesrum og adgang til udendørs lysgård, som udgør boligens base. Den øvrige del, som er beklædt med mørk patineret zink, ligger nærmest svævende over basen.​

Læs mere i Bo Bedre - klik på billedet ​

Festuge i Aarhus

20.08.2012

BYTØMREREN A/S udfører til dette års festuge, arbejde på Store Torv i Aarhus centrum.

Inspiration til projektet, kommer fra New York City, hvor den gamle godsbane er blevet forvandlet til opholdsstedet High Line for byens borgere og gæster. Ud fra dette har arkitektstuderende i samarbejde med Aarhus Festuge skabt Little Big Thing til Store Torv, hvor BYTØMREREN A/S er entreprenøren for udførelse af dette. Little Big Thing er Festugenshæng ud-sted med siddepladser, små scener og reposer, hvorfra byen kan ses fra en helt ny vinkel

Store Torv - Århus festuge

27.08.2012

BYTØMREREN A/S udfører i disse dage stort projekt på Store Torv og i den forbindelse er der skrevet en artikel i Jyllands Posten

http://jyllands-posten.dk/aarhus/kultur/article4819550.ece

Entrepreneur Of The Year 2012 - prækvalificeret

​29.08.2012

Igen i år er BYTØMREREN A/S prækvalificeret til at deltage i konkurrence om Danmarks mest prestigefyldte erhvervspris -Entrepreneur Of The Year 2012.

Entrepreneur Of The Year 2012

03.10.2012

1.049 virksomheder i Danmark har levet op til de vækstkrav, der stilles for at kunne deltage iEntrepreneur Of The Year. Ud af dem er 140 virksomheder udtaget til at deltage i kampen om at deltage i regionskåringen, som finder sted landet over. Her iblandt er BYTØMREREN A/S udtaget til deltagelse i regionskåringen i Midtjylland, som løber af stablen den 7. november 2012 i Aarhus. Vi er glade og stolte over igen at være nomineret til denne prestigefyldte titel.

Samarbejde med Topdanmark Forsikring A/S

13.11.2012

BYTØMREREN A/S har pr. 1.11.2012 indgået samarbejde med Topdanmark Forsikring A/S. Arbejdet er indgået med henblik på at BYTØMREREN A/S skal være taksator i forsikringsskader på f.eks. parcelhuse, sommerhuse, erhvervsbygninger m.m.

Opkøb

17.12.2012

BYTØMREREN A/S har d. 14/12-2012 købt Tømrerfirmaet Thorup og Nordentoft ApS med overtagelse pr. 1/1-2013.

Thorup og Nordentoft har haft stor fokus på forsikringsskader og har årligt håndteret 600-700 skader om året.

Med købet styrkes BYTØMRERENS forsikringsafdeling og vil med overtagelsen af Thorup og Nordentoft ApS komme til at håndtere 1200-1400 skader om året.

Indgået kontrakt

17.12.2012

BYTØMREREN A/S har indgået kontrakt med Danica Pension på Renovering af 4000m2 kontorbygning på Oluf Palmes Alle 32-34-36 i Århus N

Renoveringen forventes færdig primo Maj 2013

Ny Entreprisechef hos BYTØMREREN A/S

07.05.2013

Som led i udviklingen hos BYTØMREREN A/S har vi ansat Frank Christensen som vores nye Entreprisechef.

Frank vil have det overordnede ansvar for vores entrepriseafdeling og vil hjælpe med at sikre den forsatte udvikling i afdelingen.

Vi er overbevidste om, at Frank vil styrke BYTØMRER-holdet, grundet sin store erfaring med byggerier og byggeristyring fra tidligere job, som Teknisk Direktør i Scandic Hotellerne (Norge) og Projektleder hos Hoffmann.

Frank Christensen tiltræder hos BYTØMREREN A/S den 1. juli 2013​

BYTØMREREN med ny medejer

27.11. 2013

Jæger, Jøhnke og Jacobsen. Sidstnævnte er efternavnet på vores nye medejer. Fornavnet er Carsten.

I 2011 blev Carsten Jacobsen ansat som Servicechef med det formål at udvikle og udvide BYTØMRERENs serviceafdeling.

Det er i den grad lykkedes Carsten at få pustet liv i serviceafdelingen – og det på tornadoplan. I løbet af små tre år har Carsten gennem massivt arbejde og godt netværk øget omsætningen fire gange. Den øgede efterspørgsel på servicearbejde resulterede blandt andet i en markant udvidelse af BYTØMRERENs værksted sidste år.

Som en naturlig udvikling er Carsten nu medejer af BYTØMREREN i selskab med Simon Jæger og Daniel Jøhnke.

Vi glæder os til en spændende fremtid.

Nyt projekt - Majsmarken

21.02. 2014

Vi er nu kommet godt i gang med årets første store vinduesudskiftning.

Opgaven lyder på udskiftning af 1200 elementer for Boligforeningen Aarhus Omegn – Afd. 14 Majsmarken.

Vi glæder os over det gode samarbejde vi har med bygherre og hans rådgiver, og vil sætte en stor ære i at det også fortsættes til sagen afsluttes i maj.​​

​ER DU VORES NYE KOLLEGA?

26.05. 2014

Vi har forrygende travlt, og mangler gode folk til at holde høj service hos vores kunder.

ER DU EN.. glad, dygtig, serviceminded tømrer er det måske DIG vi står og mangler.

Giv et kald til servicechef Carsten Jacobsen på 5139 5605 eller mail en ansøgning til info@bytomreren.dk

Vi glæder os til at MØDE DIG!

Største byggesag til dato

18.09. 2014

​Primo september vandt BYTØMREREN sin største byggeopgave nogensinde. Der er tale om en hovedentreprise på kr. 40.383.530,- for boligorganisationen AlmenBo Aarhus.

Hovedentreprisen omfatter renovering af i alt 180 boliger på Illerupvej i det nordlige Århus. De 180 boliger er fordelt på 1 blok i 7 etager, 1 blok i 2 etager og 6 blokke i 3 etager.

Vi påbegynder arbejdet til november 2014, og byggesagen omfatter i hovedtræk følgende:

  • Renovering af kældere
  • Omfugning af facader
  • Renovering af altaner og altangange
  • Udskiftning af vinduer og udvendige døre
  • Udskiftning af alle tage
  • Etablering af nyt ventilationsanlæg

Vi afslutter arbejdet til jul 2015, og vil beskæftige 8 - 9 tømrersvende i et år.​

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk