Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11  linkedin-icon-logo-05b2880899-seeklogo_com   facebook-round  

Nyheder

06.12.18

Dygtige og nysgerrige praktikanter får Bytømreren op på dupperne!

Hos Bytømreren har vi løbende praktikanter til tømrer-faget i vores 3 afdelinger – service, forsikring og entreprise. I selskab med vores dygtige tømrersvende giver praktikken de studerende fra teknisk skole en god indsigt i, nogle af de mange alsidige opgaver som vi løser for vores kunder. De får således et indblik i den daglige arbejdsgang indenfor tømrer- og byggebranchen hos Bytømreren.

I sidste måned havde tømrersvend Christian Hansen fra vores service-afdeling fornøjelsen af en uge i selskab med en praktikant ved navn Lasse fra Aarhus Tech.

Tømrersvenden Christian har været hos Bytømreren i 1 1/2 år. Ifølge Christian var det en fornøjelse at have en praktikant med på en af sine opgaver. ”De studerende virker ivrige for at trække i arbejdstøjet, er nysgerrige og stiller mange gode spørgsmål. Spørgsmål, som får en op på dupperne, og man udfordres ved at have en praktikant under sine vinger. Man har således et ansvar for, at den studerende får et meningsfuldt og lærerigt forløb. En god, gensidig, og lærerig oplevelse”.

På billedet ses Lasse fra Aarhus Tech.

Christian og Lasse brugte ugen på en erhvervsbygning i M. P. Bruunsgade i Aarhus. Her havde de til opgave at udskifte et 100 år gammelt spir, pille skifertag ned og udskif­te underbeklædning til zink. En spændende opgave, som kræver en fin fornemmelse for træ samt et godt håndelag.

​10.10.18

Hovedentreprise på renoveringssag - BEUMER Group A/S

Med hovedentreprise på et renoveringsprojekt har vi vundet en sag for virksomheden BEUMER Group A/S. Sagen omhandler renovering af 7.500 m2 kontorlokaler i Aarhus N afdelingen, hvor vi b.la. skal stå for nedbrydning samt etablering af nye lofter, udskiftning af gulve, installation af el og ventilation, opførelse af nyt indgangsparti med reception samt glasvægge på kontorerne.

Ifølge projekteringsleder Klaus Petersen fra totalrådgiveren Arkitektfirmaet Kim Christiansen ApS blev vi valgt til at udføre opgaven på baggrund af vores beskrevne organisatoriske evne til at løfte opgaven, tryghed i sagsstyring gennem vores erfarne og dygtige projektledere samt vores kontinuerlige fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed, hvilket skaber gode anmeldelser på byggepladserne.

BEUMER Group A/S producerer og leverer avancerede bagage- og materielhåndterings systemer inkl. integrerede softwareløsninger, der b.la. bruges til håndtering af bagage i lufthavne verden over samt diverse materialer på lager- og distributionscentre.

Vi er allerede gået i gang med den spændende renoveringsopgave, som skal afleveres i september 2019.

09.07.18

Eliteleverandør til det offentlige 2018

Ifølge UdbudsVagten var Bytømreren A/S blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2017. 

Bytømreren har derfor fået tildelt et fint certifikat der viser, at vi har placeret os i den absolutte elite af leverandører, hvilket Udbudsvagten kalder en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.

Et fint certifikat hænger nu på kontoret, og vi er naturligvis stolte over vores placering og glade for at modtage et sådanne fint bevis.​

​16.05.18


Opførelse af engrosbutik til Brødrene Dahl og Øland i Skejby

Med indretning af kontor, butik og drive-in er Bytømreren i gang med at ombygge IKEAs tidligere lager i Skejby til en 6.000 m2 VVS- og ventilationsbutik.

VVS-grossisten Brødrene Dahl og ventilationsgrossisten Øland vil med den store engrosbutik kunne tilbyde kunderne en fuldstændig løsning indenfor teknisk isolering, ventilation, VVS- og klima. En løsning, der gør det nemt og overskueligt for kunderne.

Bytømreren har hovedentreprisen på projektet, som afleveres ved udgangen af november. Et spændende projekt, som Bytømreren er begejstret over at være en del af.​

14.02.2018

​Bytømreren opfører nye og flotte kontorarealer i Prismet

Med hovedentreprise på byggeprojekt er Bytømreren begyndt på et nyt spændende projekt i højhusbyggeriet, Prismet, i Aarhus.

Indenfor blot 6 uger skal 60 nye kontorpladser og 3 store mødelokaler, fordelt over 660 m2, indvies af investeringsvirksomheden Newsec Datea A/S.​

De mange kontorpladser skal fordeles i 6 store aflukkede kontorarealer med rum til 15 pladser på hvert kontor. Med glasvægge og glasdøre opdeles kontorarealerne, hvilket skabet ét stort og åbent kontor.Et anderledes og spændende kontor kommer således til udtryk idet, parketgulvene fortsætter op langs væggene.

Et spændende projekt, som Bytømreren er begejstret over at være en del af.

08.01.2018

Lejlighedsejendom skal forvandles til én bolig - hovedentreprise

Med hovedentreprise på byggeprojekt i Skt. Pouls Gade, arbejder Bytømreren nu på at forvandle en ældre ejendom, bestående af 3 lejligheder, til én stor bolig. Et stort, fælles hjem på ca. 200 m2. skal således danne ramme om to sammenbragte familier.

Bygningens tidligere lejligheder er blevet revet ned, og der arbejdes derfor nu på at opbygge 14 rum fordelt over 4 etager. Rummene skal herefter give plads til en kælder, et stort køkken alrum samt en stue i stueetagen. Derudover en ”børneafdeling” med 4 børneværelser samt to små badeværelser på 1. salen og et soveværelse med et stort badeværelse på 2. salen.

Gade- og gårdfacade vil samtidig blive renoveret. Gårdfacaden vil blive lysnet op med 3 store vinduespartier for derved at give ejendommen et øget lysindfald i opholdsrummene samt på trappekernen.

Et spændende projekt, som kræver stor indsigt i den ældre ejendoms opbygning fra år 1899. Projektet kører efter planen og forventes afleveret til familien midt i marts måned 2018.

01.11.2017

BYTØMREREN A/S PÅ TOP 10 LISTE OVER ENTREPRENØRER MED DEN BEDSTE BYGGE RATING

Bygge Rating er byggebranchens eget kvalitetsstempel. Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed er Bytømreren derfor meget glade for at være blandt de bedst placerede entreprenører i BEC databasen.

Bygge Rating er udviklet af Byggeriets Evaluerings Center (BEC) i samarbejde med entreprenører, rådgivere, bygherrer og byggeriets organisationer. Den flotte placering på top 10 listen er baseret på målinger, der viser, at den pågældende entreprenør afleverer projekter indenfor tidsfristen med kun ganske få og/eller ingen mangler og med en høj kundetilfredshed.

Rating-systemet giver mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag, hvorfor systemet kan anvendes til udvælgelse af entreprenører og rådgivere. Bygherre kan desuden formulere sine krav ud fra bygge-rating-skalaen i udbudsmaterialet. Der kan eksempelvis stille krav om, at ansøgere som minimum skal have et C i deres rating i forbindelse med prækvalifikationer, hvilket kan medvirke til at lette processen.

Bytømreren har mange års erfaring med fag-, total- og hovedentrepriser. Byggeprojekterne spænder lige fra større renoveringer, ombygninger, tilbygninger til opførelse af byggerier til både erhverv, boligforeninger og private. Med en plads på listen over dagbladet Børsens Gazeller i både 2011, 2012 og 2013 og fire nomineringer til Entrepreneur Of The Year er Bytømreren begejstret for også at få en placering på top 10 listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating.

28.07.2017

BYTØMREREN UDVIDER MED EN FORSIKRINGSAFDELING
​I HORSENS

Med en lang række danske forsikringsselskaber som kunder, der dagligt sender mange sager, er der travlt i forsikringsafdelingen hos Bytømreren.
​Og med mulighed for at dække et større geografisk område, kan vi nu med begejstring meddele at afdelingen udvides til Horsens.

Ifølge serviceleder i forsikring, Michael Thorup, er det vigtigt, at Bytømreren har fingeren på pulsen og formår at yde en god service. En god service som bl.a. omhandler, at kunne dække mange sager med en bred bemanding, som hurtigt kan rykke ud for at udbedre skader.

Lokale, inventar og bemanding er ved at være på plads og hos Bytømreren ser vi nu frem til at søsætte Horsens-afdelingen fra august måned.

13.06.2017

BYTØMREREN HAR GJORT DET IGEN - DER ER STOR TILFREDSHED MED DEN NYRENOVEREDE BYEJENDOM FRA 1916

Mens den nye zinkinddækning får ejendommens gamle tårnspir til at skinne, så giver de nye vingetegl på taget og de nye stålaltaner andelsboligforeningen et frisk og moderne udtryk.

Med hovedentreprise på projektet og i samarbejde med det rådgivende ingeniørfirma, Arne Elkjær A/S, har Bytømreren udført renoveringen af den 4 ½ etages andelsboligforening på De Mezas Vej 7 i Århus.

Ifølge bygherrerådgiver Torben Skov fra Arne Elkjær A/S har Bytømreren udført de udfordrende restaureringer på bygningen med omhu og til stor tilfredsstillelse.


Igennem hele renoveringsprocessen har der været gode og konstruktive dialoger blandt alle parter. Dialoger med fokus på at finde de løsnings-muligheder, der har kunnet medvirke til at skabe de bedste resultater
​- Torben. 

Læs mere om projektet her

03.05.2017

PRÆKVALIFICERET TIL AFGIVELSE AF TILBUD PÅ LILLERUPPARKEN – PLEJECENTER ​ OG KONTORAREALER​

På baggrund af BYTØMRERENs økonomisk og finansiel kapacitet, teknisk og faglige kompetencer samt en helhedsvurdering af tidligere udførte byggeopgaver, er vi blevet vurderet egnet og dermed kvalificeret til at byde på et større byggeprojekt i Syddjurs Kommune. 

Projektet omfatter opførelse af to nye bygninger indeholdende henholdsvis et nyt plejecenter og arealer til offentlige faciliteter.
​Med 40 selvstændige plejeboliger, aktivitetscenter og diverse kommunale institutioner vil et nyt plejecenter således folde sig ud på godt 3400 m2 fordelt over 3 etager. Centeret forbindes til den øvrige bygning, hvor nye kontorarealer til bl.a. politiet, hjemmeplejen, socialpsykiatrien m.m. vil blive fordelt over ca. 2000 m2 på 3 etager. 

Vi har nu modtaget udbudsmaterialet og ser frem til at arbejde med videre  med tilbudsafgivelsen!

26.04.17  


​​LICITATION VUNDET – RENOVERING AF BYEJENDOM FRA ÅR 1901

BYTØMREREN har vundet udbudsrunden om renovering af en byejendom, bestående af 10 lejligheder, i Ny Munkegade.​  Renoveringen består i hovedtræk af en ny tagkonstruktion med forstærkninger af eksisterende spær, ny beklædning på et stort hjørnetårn, 8 stk. nye stålaltaner på gårdsiden samt nedbrydning af 2 eksisterende bagtrapper - der i stedet bliver en del af lejlighedernes boligarealer.​

Hos BYTØMREREN A/S har vi stor erfaring med renovering af bolig-ejendomme, og vi glæder os til at sætte vores erfarende tømrere og bygge-ledere på opgaven.

BYTØMREREN fortsætter i nyt stort projekt for ER Invest

15.12.2016​

BYTØMREREN har stået for ombygning af eksisterende erhvervsbygning til 12 lejligheder i Østergade 1 for ER Invest og fortsætter nu i nyt projekt. 

Projektet i Østergade 1 opnåede de flotte karakterer, A A B A i Byggerating.

Det gode samarbejde fortsætter på et nyt projekt, som omfatter ombygning af Niras tidligere kontorlokaler på Åboulevarden i Aarhus til 42 lejligheder.

​Projektet er startet og afleveres til bygherre i februar 2018.

img_1421

Aahus stærkeste serviceafdeling

​28.10.2016

BYTØMREREN har været på markedet i mere end 30 år og er båret af en stærk og kompetent

serviceafdeling med engagerede medarbejdere, der leverer god service og kvalitet til kunderne.

God kemi og høj kvalitet går hånd i hånd

”Det er meget vigtigt for os at bevare den høje kvalitet men også, at kemien imellem kunden og tømreren er god. Det giver det bedste resultat. Derfor vægter vi de bløde værdier hos BYTØMREREN”, siger servicechef og medejer Carsten Jacobsen og fortsætter. ”Når vi ansætter nye tømrere kigger vi selvfølgelig på deres tømrerkompetencer – hvad har de lavet tidligere, og hvor stor erfaring har de - men vi vægter ligeså meget deres evne til at samarbejde, deres evne til at finde løsninger og deres opfattelse af, hvad service er. Hos BYTØMREREN er det grundlæggende, at man kommer til tiden, tidsplanen følges, løsninger findes i fællesskab med kunden, og at det altid er en god oplevelse for kunden at handle med BYTØMREREN.”

Serviceafdelingen håndterer også entrepriser på 3-4 mio.

BYTØMREREN har en stor del af de boligforeninger der er i Aarhus, en lang række virksomheder og ejendomsselskaber samt Aarhus Kommune som faste kunder. ”Det er en stor fordel for vores kunder, at vi har været på markedet i så mange år. De kender de tømrere, der kommer hos dem, og skal de have lavet noget større, vil de ofte gerne have serviceafdelingen til at håndtere sagen. Derfor har vi udviklet det vi kalder minientrepriser på 3-4 mio, hvor serviceafdelingen håndterer hele sagen. Det synes jeg er en af BYTØMREREN’s store styrker,” siger adm. direktør Simon Jæger.

Specialløsninger på eget snedkerværksted

BYTØMREREN udfører mange flyttelejligheder for boligforeningerne, laver lejlighedsrenoveringer, udskifter gulve, døre, vinduer og laver specialløsninger på eget snedkerværksted. Løsninger som specielle vinduesrammer, bordplader, inddækninger af radiatorer m.v.

Stor kompetence indenfor forsikringsskader

I serviceafdelingen ligger også forsikringsafdelingen, som håndterer forsikringsskader for mange forsikringsselskaber. Skaderne dækker alt fra stormskader til brand, indbrud og hændelige uheld. BYTØMREREN sætter en ære i at udbedre skaderne hurtigt og sikkert, så forsikringsselskabernes kunder skånes mest muligt og har meget flotte tilbagemeldinger fra kunderne”.

BYTØMREREN har vundet totalentreprise for Bygningsstyrelsen

07.09.2016​

BYTØMREREN har vundet totalentreprisen på ombygning af den tidligere amtsgård. Styrelsen for Patientsikkerhed skal flytte ind i blok D i starten af 2017 og entreprisen omfatter renovering af alle overflader fra gulv til loft i 3 plan på 2.000 m2.

img_5607 lille

BYTØMREREN

29.03.2016​

BYTØMREREN er blevet prækvalificeret i storentreprise til Aarhus Internationale Sejlsportscenter, som i 2017 vil stå klar til det danske elitemiljø og til internationale sejlsportsbegivenheder i Aarhus. Det er vi meget stolte af, og vi venter i spænding på den endelige afgørelse.

bytoemren

Stærk byggeleder med stort engagement

03.03.2016​

Vi har en stejl vækstkurve i BYTØMREREN, og derfor søger vi en stærk byggeleder, der både er i besiddelse af godt købmandsskab, gode samarbejdsevner og en vilje til at lykkes. Hos BYTØMREREN lever vi af byggeprocesser med nærvær og forståelse. Vi forstår vores kunder og er smidige, dynamiske og professionelle. Vi involverer os 100% i vores hverdag og arbejder som et stærkt team.​

Læs mere her

Bytømreren opdeles i to forretningsenheder​

06.01.2016

Vi er meget glade for den store fremgang, vi har oplevet i 2015. Vores forventning er, at det fortsætter i 2016. Derfor opdeler vi firmaet i to forretningsenheder, nemlig Bytømreren Entreprise A/S og Bytømreren Service A/S. Opdelingen sker med virkning fra 1. januar 2016, og Bytømreren Service varetager både serviceopgaver og forsikringssager.

Samme firma

Bytømreren er det samme firma, som før og varetages af de samme personer. Vi har imidlertid valgt, at styrke selskabets fokus på forretningsenhederne, og vores mål med opdelingen er en endnu bedre og fokuseret service over for vores leverandører, samarbejdspartnere og kunder.​

Ny medarbejder

07.10.2015

Brian Nielsen er ansat pr. 1./10. som håndværkstaksator.

Webfilm

07.10.2015

Her kan du se webfilm fra forskellige støttede renoveringsprojekter landet over. Se webfilm

Licitation vundet – Århus Kommune - Renovering

30.09.2015

Omdannelse af 12 lejlighederne til skæve boliger til de mest udsatte borgere i Aarhus. Ejendommens 12 boliger udlejes i dag som almindelige udlejningslejligheder, men både lejlighederne og ejendommens klimaskærm trænger til en omfattende renovering, som beløber sig til ca. 5,5 mio. kr

Nominering til Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed

30.09.2015

Mester Tidende afholder for anden gang konkurrencen Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed, og BASIT (Byggebranchens uvildige IT-rådgiver) er blevet bedt om at nominere og efterfølgende vurdere udvalgte håndværksvirksomheder.

Bytømreren A/S er på denne baggrund blevet udvalgt af BASIT, grundet jeres målrettede investeringer i IT-værktøjer gennem de seneste år. 

Du kan læse mere om konkurrencen her. Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed


Dommerkomiteen består i år af:
Jørn Jensen, Udviklingschef, Dansk Byggeri
Steen Klausen, Udviklingschef, DS Håndværk og Industri
Mette Glavin, Centerdirektør Byggeri, Teknologisk Institut
Klaus Tøttrup, Chefredaktør, Mestertidende
Martin Profit Jakobsen, Adm. Direktør, BASIT”

EY Entrepreneur Of The Year 2015

24.08.2015

EY Entrepreneur Of The Year 2015 – Bytømreren A/S er for 4 år i træk prækvalificeret til at deltage I dysten om at blive Danmarks – og måske verdens – bedste vækstskaber ! 


EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. I Danmark uddeles prisen i år for 19. gang.​

Entrepreneur Of The Year

05.11.2014

BYTØMREREN A/S er for 3. gang nomineret til Entrepreneur Of The Year I Region Midtjylland.

Under 1 % af Danmarks samlede aktie- og anpartsselskaber lever op til de strenge vækstkrav, der stilles for at kunne deltage i nomineringen. BYTØMREREN A/S har formået at leve op til disse vækstkrav endnu en gang og dermed kvalificeret til at deltage.

Den regionale kåring finder sted i dag, den 5. november 2014, hvor ledelsen og bestyrelsen deltager. BYTØMREREN A/S er stolt over nomineringen og ser det som et kæmpe skulderklap for det hårde arbejde, som alle medarbejdere udfører i dagligdagen.​​

Projektleder / Byggeleder søges​

28.10.2014

​Vi søger nye projekt- / byggeleder til renoveringsopgaver i total- / hovedentreprise Østjylland.

Vi udfører alle typer af byggeopgaver for både private og professionelle bygherrer.

Virksomheden beskæftiger i dag 95 ansatte, og forventer fortsat en positiv udvikling. Det strategiske hovedmål frem mod 2020 er at gå fra Håndværksvirksomhed til Byggevirksomhed inden for total- / hovedentrepriser og service.

Læs jobbeskrivelsen her

Vi ser frem til at høre fra dig.​

​08.11.18

Professionel bestyrelse sikrer positiv udvikling  

Hos Bytømreren har vi en professionel bestyrelse bestående af 5 medlemmer. Medlemmerne har b.la. til opgave at varetage virksomhedens interesser med fokus på udvikling af Bytømreren både som organisation og som arbejdsplads for over 170 ansatte. Med deres forskellige og faglige baggrunde bidrager alle medlemmerne hver især til den strategiske udvikling af Bytømreren.

Ifølge bestyrelsesformand for Bytømreren, Jørgen Lægaard, er strategi ikke blot noget vi har i et ringbind – det er noget alle ansatte skal involveres i og i fællesskab medvirke til at udføre. Bytømreren har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere - lige fra tømrer, byggeleder, administrationsansat til leder - bidrager til virksomhedens succes og udvikling.

Fra venstre mod højre ses på billedet: Direktør Simon Jæger, medejer og projektchef Daniel Jøhnke, ekstern bestyrelsesmedlem Lasse Jæger og Claus Søgaard.​

Bestyrelsen arbejder lige nu på at udvikle en ny strategi frem mod år 2020. 

En strategi, der bygger på en mission om, at Bytømreren, som service og entreprenørvirksomhed, fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Der er b.la. fokus på, at opbygge en større gruppe specialister indenfor de forskellige fagområder i vores tre afdelinger – service, forsikring og entreprise. Herved så det sikres, at vi er de bedste til det, vi laver indenfor branchen.

Bestyrelsen arbejder samtidig kontinuerligt hen imod at skabe og vedligeholde en god arbejdsplads for vores 170 medarbejdere, der har deres daglige gang hos Bytømreren. Her med fokus på sikkerhed, faglig udvikling samt sammenhold blandt medarbejderne. Løbende kurser og arrangementer er derfor et vigtigt led i virksomhedens tiltag. Bestyrelsen medvirker således til at skabe en arbejdsplads med stor fokus på vores ansatte og det arbejdsmiljø, som de færdes i.

​​

​05.10.18

Bytømreren forvandler ældre ejendom til moderne byhus

Med hovedentreprise på byggeprojekt har Bytømreren forvandlet et ældre byhus til ét stort, moderne byhus på 200 m2 på Frederiksbjerg. Et spændende projekt, som har krævet en større indsigt i den ældre ejendoms opbygning fra år 1899.

Det gamle byhus er blevet renoveret til et moderne byhus med 14 rum fordelt over 4 etager, hvor man nu finder en kælder, et stort køkken alrum samt stue i stueetagen. Derudover er der blevet opført en ”børneafdeling” med 4 værelser samt to små badeværelser på 1. salen og et soveværelse med stort badeværelse på 2. salen. Gade- og gårdfacade er samtidig blevet renoveret med 3 store vinduespartier for at give ejendommen et øget lysindfald i opholdsrummene.

Ifølge arkitekt, Kim Pretzmann Olesen, fra CJ Arkitekter har det været en fornøjelse at samarbejde med Bytømreren om totalrenoveringen og transformationen af den ældre ejendom til det moderne byhus. ”Forløbet har været godt, da Bytømreren har formået at holde fokus på levering af høj kvalitet, afleveringer til tiden og på at bevare et sundt forhold til bygherres økonomi”.

 

”Udfordringer opleves ofte i større renoveringssager. Men, i denne sag er oplevelsen, at der hele vejen igennem projektet har været en gensidig respekt håndværkere og rådgiver i mellem, så dialogen har kontinuerlig været konstruktiv”.

”Som arkitekt hos CJ arkitekter varetager jeg mange projekter af denne slags, og jeg kan især se, at når der er meget travlt indenfor byggebranchen, så kan samarbejdet blive udfordret. Set i lyset af dette, har Bytømreren bevist sit værd målt efter den bedste målestok vi som rådgivere kan have - en glad og tilfreds bygherre samt en mangelfri aflevering” - udtaler af Kim Pretzmann Olesen.

​​

21.06.18​

Rejsegilde for ny butik til BD-Øland-Zupply

​Tirsdag d. 19. juni blev der afholdt rejsegilde for bygherre, rådgiver, arkitekt, håndværkere og andre samarbejdspartnere på projektet i forbindelse med opførelsen af en helt ny engrosbutik til Brødrene Dahl / Øland i Aarhus N. Med noget godt til ganen og maven samt rundvisning på byggepladsen blev det fejret, at Bytømreren, som hovedentreprenør, nu er mere end halvvejs igennem byggesagen.

Ifølge Facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain, er det ingen hemmelighed, at det er umuligt at gennemføre et sådant projekt uden hjælp fra gode samarbejdspartnere. ”Der skal derfor, blandt andre, lyde en stor tak til Bytømreren, som i den grad lever op til deres slogan: ”VI GØR DET ORDENTLIGT”. Ved at citere sloganet mener jeg, at ”Vi oplever, at de holder tidsplanen, har styr på økonomien samt at de tager ejerskab over deres ansvarsområder” citat Thomas.

​Thomas fortsætter: “Der er ingen tvivl om, at det kræver en vis portion tålmodighed at skulle opføre et byggeri med det pres, der er på håndværkerbranchen i dag. Presset kommer b.la. af megen fokus på tid, pris og kvalitet. Det gode samarbejde samt trivsel kan derfor blive udfordret.

Med vores samarbejdet med Bytømreren er det dog lykkedes at bevise, at det sagtens kan lade sig gøre at opføre en ejendom med hensyntagen til, at det fortsat skal være lønsomt, sjovt og muligt at gøre en forskel, når vi går på arbejde – og dette uden nedgang af kvalitet i forhold til leveringstiden.

Der skal derfor lyde en varm tak til Bytømreren for det gode samarbejde og den gensidige åbenhed og troværdighed, som indtil nu har skabt gode resultater samt et godt arbejdsmiljø for alle involverede i projektet -

Med fine tildækkede højborde, kolde drikkevarer og lækker grill-mad tiltrak rejsegildet mange deltagende. Det blev til et flot fremmøde med over 60 deltagende fra henholdsvis Saint-Gobain-koncernen, medarbejdere fra Bytømreren og samarbejdspartnere/leverandører, som alle kom for at se det foreløbige flotte resultat - citat Thomas.

Fra venstre mod højre ses på billede: Byggeleder, Jesper Axel, fra Bytømreren A/S, facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain Distribution Denmark A/S og projektleder, Martin Jensen, fra Bytømreren A/S.

28.03.2018​

Ungdomslejligheder på Åboulevarden afleveret til topkarakter

En tidligere erhvervsbygning på Åboulevarden 80, er nu blevet ombygget til 42 moderne ungdomslejligheder og afleveret til bygherren. Boliger, som stort set alle nu er beboet af begejstrede unge mennesker.

De 42 moderne lejligheder er forde­lt over 6 etager. Heraf er 6 af lejlighederne penthouselejligheder med store altaner på den øverste etage.​

På toppen af bygningen er der mulighed for, at de unge beboere i fællesskab kan samles på én stor tagterrasse. Fra tagterrassen har man tilligemed et unikt udsyn over Aarhus centrum. Herfra kan man se flere af Aarhus` karakteristiske vartegn, som Rådhustårnet, Domkirken, regnbuen på Aros, Botanisk have og Salling Rooftop.​

Bygningens etage i stueplan giver mulighed for erhvervslejemål, som f.eks. café eller restaurant.

Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed, er vi meget stolt af 4 gange A karakteren fra Bygge Rating. En karakter, der henviser til, at det udførte arbejde måles til at være ´meget bedre end gennemsnittet´.

Vi er glade for endnu en gang at få tildelt en flot evaluering af vores arbejde og for fortsat at være placeret på Top-10-Listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating –klik her for at se listen   

17.01.2018​

Kvalitetsrigt og veludført arbejde udløser topkarakter til Bytømreren

Med hovedentreprisen på byggeprojekt i Randers Arrest er Bytømreren stolt over at få tildelt 4 gange A karakteren i forbindelse med projektet. 
​En karakter, der henviser til, at det udførte arbejde måles til at være meget bedre end gennemsnittet.


​I perioden fra starten af juli til slutningen af november har Bytømreren gennemført en til- og ombygning af adgangskontrol og sektionering i Randers Arrest. Byggeriet skal medvirke til at skabe mere plads i de forskellige sektioner for at leve op til de krav, der stilles til institutioner i dag.

Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed er Bygge Rating byggebranchens eget kvalitetsstempel. Systemet giver mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag. Bygge Rating kan således anvendes til udvælgelse af entreprenører og rådgivere.

Hos Bytømreren er de meget glade for at få tildelt endnu en flot evaluering af deres arbejde og for fortsat at være placeret på Top-10-Listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating – klik her for at læse mere

​​

​   30.11.2017

Hovedentreprise på byggeprojekt hos Aleris Hamlet

Med hovedentreprisen på et ombygningsprojekt på Aleris Hamlet hospitalet i Aarhus er et spændende projekt nu søsat. Et projekt, der omhandler ombygning af administrationen på 1. sal, som flyttes til 3. sal, med opførelse af to nye operationsstuer samt et opvågningsafsnit.

Med flere afdelinger fordelt over hele landet er Aleris Hamlet hospitaler Danmarks største, landsdækkende kæde af privathospitaler.

Vi er begejstrede for at være en del af dette spændende projekt, som forventes færdigafleveret i starten af marts måned 2018.​

13.09.2017

BYTØMREREN  SERVICE A/S OVERTAGER BENT NIELSEN TØMRER & BYGGEFIRMAS AKTIVITETER

Som følge af generationsskifte overtager Bytømreren Bent Nielsens tømrerfirma i Odder. Bytømreren udvider hermed sin virksomhed med nye markedsandele og træder således ind på et nyt og spændende marked.

Med over 30 år på markedet har Bent Nielsen Tømrer og Byggefirma løst mange forskellige opgaver for såvel private- som for erhvervs- og industrikunder. Herunder har de erfaring med alt lige fra mindre servicesager til større entrepriseprojekter. 

Tømrer og byggefirmaet i Odder er således et solidt firma med mange års erfaring indenfor byggebranchen, hvilket Bytømreren nu kan spejle sig i. Fremadrettet vil både Bent Nielsen Tømrer og Byggefirma samt Bytømrerens logo derfor pryde bygningen på Skovdalsvej 7 i Odder.

Bent Nielsen Tømrer og Byggefirma fortsætter som hidtidig med de samme samarbejdspartnere samt team til at løse de indkomne opgaver, mens Bent Nielsen fortsat vil stå for den daglige drift i Odder.

Hos Bytømreren ser vi  frem til nye og spændende udfordringer i samarbejde med stifter af tømrerfirmaet i Odder, Bent Nielsen.

06.07.2017

LICITATION VUNDET – RANDERS ARREST

Med flere ugers beregninger og endelig tilbudsafgivelse, er Bytømreren blevet valgt som hovedentreprenør på byggeprojekt i Randers. Projektet omhandler en til- og ombygning af adgangskontrol og sektionering i den 155 årige Randers Arrest.

Byggeriet skal således medvirke til at skabe mere plads i de forskellige sektioner for herved at leve op til de krav, der stilles til institutioner i dag.

Byggeprojektet vil allerede blive søsat fra næste uge og forventes at være klar til aflevering i november måned.

Hos Bytømreren ser vi frem til at sætte vores dygtige tømrere og byggeledere på opgaven.​

11.05.2017

BYTØMREREN FORVANDLER KIWI-BUTIK TIL ATTRAKTIVE UNGDOMBOLIGER

BYTØMREREN pakker nu sammen og runder af på Møllevangs Allé 151, hvor den tidligere eksisterende Kiwi-butik er blevet forvandlet til 13 lyse og moderne ungdomsboliger.

BYTØMREREN har haft hovedentreprisen på dette spændende byggeprojekt. Et byggeprojekt, der i hovedtræk har omfattet indvendig ombygning fra erhvervs- til lejemål og forskønnelse af yderarealer.

Med den moderne og farverig streetart på væggene i nybyggeriets lounges, hårde hvidevarer i hver enkelte bolig samt de tilhørende terrasser/altaner, er de attraktive boliger allerede afsat. 

Læs mere om den kunstneriske udsmykningen af ungdomsboligerne med den kulørte streetart - Klik her

26.04.17    

PRÆKVALIFICERET TIL AFGIVELSE AF TILBUD PÅ RENOVERING AF AFD. 1 DYBBØLVEJ – BOLIGFORENING

Ud af 14 ansøgere er BYTØMREREN A/S, sammen med 4 andre virksom-heder, blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på et spændende projekt. Et projekt, der omhandler hovedentreprise på renovering af 105 1-4 rums boliger med elevatoradgang.  

Udvælgelse af tilbudsgiverne var baseret på en vurdering af ansøgernes økonomiske kapacitet, tekniske kompetencer og erfaring med udførelse af tidligere lignende byggerier.

Vi ser frem til at arbejde med udbudsmaterialet på denne opgave og forventer at afgive tilbud i starten af juni.​

                                                                                                                                              21.04.2017  

TOTALENTREPRISE PÅ INNOVATIV, SVÆVENDE VILLA

​​

I Højbjerg ved Århus finder man et unikt hus – nærmest svævende over jorden. BYTØMREREN har haft totalentreprisen på dette byggeprojekt, der på trods af lokale regler om, at huset kun måtte være i ét plan og fylde 20 procent af grundens areal, har udfoldet sig til at være en rummelig og familievenlig villa. Løsningen blev et delvist nedsænket parterre med børneværelser, fællesrum og adgang til udendørs lysgård, som udgør boligens base. Den øvrige del, som er beklædt med mørk patineret zink, ligger nærmest svævende over basen.​

Læs mere i Bo Bedre - klik på billedet ​

Festuge i Aarhus

20.08.2012

BYTØMREREN A/S udfører til dette års festuge, arbejde på Store Torv i Aarhus centrum.

Inspiration til projektet, kommer fra New York City, hvor den gamle godsbane er blevet forvandlet til opholdsstedet High Line for byens borgere og gæster. Ud fra dette har arkitektstuderende i samarbejde med Aarhus Festuge skabt Little Big Thing til Store Torv, hvor BYTØMREREN A/S er entreprenøren for udførelse af dette. Little Big Thing er Festugenshæng ud-sted med siddepladser, små scener og reposer, hvorfra byen kan ses fra en helt ny vinkel

Store Torv - Århus festuge

27.08.2012

BYTØMREREN A/S udfører i disse dage stort projekt på Store Torv og i den forbindelse er der skrevet en artikel i Jyllands Posten

http://jyllands-posten.dk/aarhus/kultur/article4819550.ece

Entrepreneur Of The Year 2012 - prækvalificeret

​29.08.2012

Igen i år er BYTØMREREN A/S prækvalificeret til at deltage i konkurrence om Danmarks mest prestigefyldte erhvervspris -Entrepreneur Of The Year 2012.

Entrepreneur Of The Year 2012

03.10.2012

1.049 virksomheder i Danmark har levet op til de vækstkrav, der stilles for at kunne deltage iEntrepreneur Of The Year. Ud af dem er 140 virksomheder udtaget til at deltage i kampen om at deltage i regionskåringen, som finder sted landet over. Her iblandt er BYTØMREREN A/S udtaget til deltagelse i regionskåringen i Midtjylland, som løber af stablen den 7. november 2012 i Aarhus. Vi er glade og stolte over igen at være nomineret til denne prestigefyldte titel.

Samarbejde med Topdanmark Forsikring A/S

13.11.2012

BYTØMREREN A/S har pr. 1.11.2012 indgået samarbejde med Topdanmark Forsikring A/S. Arbejdet er indgået med henblik på at BYTØMREREN A/S skal være taksator i forsikringsskader på f.eks. parcelhuse, sommerhuse, erhvervsbygninger m.m.

Opkøb

17.12.2012

BYTØMREREN A/S har d. 14/12-2012 købt Tømrerfirmaet Thorup og Nordentoft ApS med overtagelse pr. 1/1-2013.

Thorup og Nordentoft har haft stor fokus på forsikringsskader og har årligt håndteret 600-700 skader om året.

Med købet styrkes BYTØMRERENS forsikringsafdeling og vil med overtagelsen af Thorup og Nordentoft ApS komme til at håndtere 1200-1400 skader om året.

Indgået kontrakt

17.12.2012

BYTØMREREN A/S har indgået kontrakt med Danica Pension på Renovering af 4000m2 kontorbygning på Oluf Palmes Alle 32-34-36 i Århus N

Renoveringen forventes færdig primo Maj 2013

Ny Entreprisechef hos BYTØMREREN A/S

07.05.2013

Som led i udviklingen hos BYTØMREREN A/S har vi ansat Frank Christensen som vores nye Entreprisechef.

Frank vil have det overordnede ansvar for vores entrepriseafdeling og vil hjælpe med at sikre den forsatte udvikling i afdelingen.

Vi er overbevidste om, at Frank vil styrke BYTØMRER-holdet, grundet sin store erfaring med byggerier og byggeristyring fra tidligere job, som Teknisk Direktør i Scandic Hotellerne (Norge) og Projektleder hos Hoffmann.

Frank Christensen tiltræder hos BYTØMREREN A/S den 1. juli 2013​

BYTØMREREN med ny medejer

27.11. 2013

Jæger, Jøhnke og Jacobsen. Sidstnævnte er efternavnet på vores nye medejer. Fornavnet er Carsten.

I 2011 blev Carsten Jacobsen ansat som Servicechef med det formål at udvikle og udvide BYTØMRERENs serviceafdeling.

Det er i den grad lykkedes Carsten at få pustet liv i serviceafdelingen – og det på tornadoplan. I løbet af små tre år har Carsten gennem massivt arbejde og godt netværk øget omsætningen fire gange. Den øgede efterspørgsel på servicearbejde resulterede blandt andet i en markant udvidelse af BYTØMRERENs værksted sidste år.

Som en naturlig udvikling er Carsten nu medejer af BYTØMREREN i selskab med Simon Jæger og Daniel Jøhnke.

Vi glæder os til en spændende fremtid.

Nyt projekt - Majsmarken

21.02. 2014

Vi er nu kommet godt i gang med årets første store vinduesudskiftning.

Opgaven lyder på udskiftning af 1200 elementer for Boligforeningen Aarhus Omegn – Afd. 14 Majsmarken.

Vi glæder os over det gode samarbejde vi har med bygherre og hans rådgiver, og vil sætte en stor ære i at det også fortsættes til sagen afsluttes i maj.​​

​ER DU VORES NYE KOLLEGA?

26.05. 2014

Vi har forrygende travlt, og mangler gode folk til at holde høj service hos vores kunder.

ER DU EN.. glad, dygtig, serviceminded tømrer er det måske DIG vi står og mangler.

Giv et kald til servicechef Carsten Jacobsen på 5139 5605 eller mail en ansøgning til info@bytomreren.dk

Vi glæder os til at MØDE DIG!

Største byggesag til dato

18.09. 2014

​Primo september vandt BYTØMREREN sin største byggeopgave nogensinde. Der er tale om en hovedentreprise på kr. 40.383.530,- for boligorganisationen AlmenBo Aarhus.

Hovedentreprisen omfatter renovering af i alt 180 boliger på Illerupvej i det nordlige Århus. De 180 boliger er fordelt på 1 blok i 7 etager, 1 blok i 2 etager og 6 blokke i 3 etager.

Vi påbegynder arbejdet til november 2014, og byggesagen omfatter i hovedtræk følgende:

  • Renovering af kældere
  • Omfugning af facader
  • Renovering af altaner og altangange
  • Udskiftning af vinduer og udvendige døre
  • Udskiftning af alle tage
  • Etablering af nyt ventilationsanlæg

Vi afslutter arbejdet til jul 2015, og vil beskæftige 8 - 9 tømrersvende i et år.​

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk