Professionel Service-virksomhed

Veludført arbejde, smidighed og god kommunikation

Vores serviceafdeling rykker hurtigt ud og varetager alle typer af opgaver; både mindre vedligeholdelsesarbejder og større renoveringer. Vi arbejder primært for erhvervskunder og ejerforeninger, men hjælper også private med mangeartede opgaver. Vi imødekommer vores kunders ønsker og behov.

Vores serviceafdeling tager sig blandt andet af:
  • Forebyggende vedligeholdelsesarbejder
  • Glarmesteropgaver
  • Snedkeropgaver
  • Planlagt service og vedligeholdelse
  • Specialopgaver

Værksted

Bytømreren har eget værksted i lokalerne på Graham Bells Vej. Her udformer snedker, Torben Nielsen, specialprodukter til kunderne. Vores værksted er kendt for god kvalitet og stor fleksibilitet.

 

På værkstedet udformer vi alt fra stalddøre til fodlister og inventar, som bordplader og døre. I øjeblikket oplever vi, at der er stor efterspørgsel efter at bevare en gammeldags stil. Derfor rekonstruerer vores snedker fodpaneler, døre og vinduer, som de så ud i gamle dage og samtidig i en kvalitet, der holder langt ud i fremtiden.

Andels-, bolig- og ejerforeninger

Bytømreren løser ofte opgaver for andels-, bolig- og ejerforeninger i Aarhus.

 

Det drejer sig om alt fra simple reparationer til mere omfattende projekter som taglægning og renovering af facader eller opgange. Ved større opgaver tager vi gerne et møde med boligforeningen, så vi eksempelvis kan fremvise vindues- eller tagprøver og rådgive om den rigtige løsning.

Erhverv

Mange virksomheder henvender sig til Bytømreren med alt fra reparationsopgaver til større byggeprojekter.

 

Det er en meget bred vifte af opgaver, vi løser for virksomheder - fra reparationer og forbedringer indendørs til større projekter som facaderenovering, taglægning eller udskiftning af døre og vinduer. Ofte løser vi også specialopgaver.

 

Vores værksted har faciliteterne og de rigtige kompetencer til alle former for snedkeropgaver. Her kan vi både designe og udforme specielle vinduer, døre, gerigter, lister eller andet til projektet.

 

I øjeblikket oplever vi, at der er stor efterspørgsel efter at bevare en gammeldags stil. Derfor rekonstruerer vores snedker fodpaneler, døre og vinduer, som de så ud i gamle dage og samtidig i en kvalitet, der holder langt ud i fremtiden.

Serviceafdelinger i Aarhus, Odder, Horsens og Vejle

Ud fra vores serviceafdelinger, løser vi mange forskellige opgaver rundt om i landet, for såvel private som virksomheder. Vi udfører alt fra service- og vedligehol­delsesopgaver for boligforeninger, daginstitutioner, ejendomsselskaber og kommuner. Med opkøbet af ArtusByg i Vejle har vi nu mulighed for at servicere hele Trekantområdet.

 

Når man renoverer i et beboet boligområde handler det om at skabe en god oplevelse - en tryg bygge- såvel som beboerproces. Bytømreren har sin rod i servicefaget, hvormed kunden såvel som beboerne, vil blive mødt af et dedikeret team, bestående af en struktureret og tydelig byggeledelse med dygtige og imødekom­mende håndværkere – alle med afsæt i de bløde værdier. For os handler byggeriet om de mennesker som skal leve i bygningen de næste mange år.

Glasafdeling

Hos Bytømreren har vi en stor glasafdeling og kan derfor levere mange forskellige typer glas.

Alt vores glas er CE-mærket, som er produceret og kontrolleret i overensstemmelse med en fælleseuropæisk standard eller en europæisk teknisk godkendelse. Som kunde er du dermed sikret et optimalt produkt.

 

Vi kan levere termoruder, der er lydreducerende og energiglas, sikkerhedsglas og glas til interiør som brusedøre, afskærmning og spejle.