Vil du være en del af Bytømreren?

Aktuelle jobs

Byggeleder/projektleder søges til Aarhus
På grund at en øget ordretilgang i vores afdeling for store entrepriser søger vi nu nye medarbejdere. Har du erfaring med styring af byggesager, og trives du i en alsidig og travl arbejdsdag, så kan du være vores nye kollega i vores entrepriseafdeling i Aarhus. Læs mere -klik her. 

Tømrere til service i Horsens

 

Murersvend søges til Aarhus

 

 

Lærlinge / elever

Hvis du er pligtopfyldende, lærenem og brænder for faget, er Bytømreren det rigtige valg. Vi har som regel 4-6 lærlinge, der refererer til hver sin formand.

Brænder du for at arbejde i Bytømreren, er du velkommen til at sende os en ansøgning med CV på: job@bytomreren.dk

Uopfordrede ansøgninger

Hos Bytømreren er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger fra kompetente medarbejdere.

Hvis vi ikke har brug for din arbejdskraft i øjeblikket, vil vi gemme din ansøgning i vores database. Du er velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning med CV på: job@bytomreren.dk

Praktik

Hos Bytømreren er vi meget interesseret i at have bygningskonstruktører som praktikanter. I forløbet som praktikant vil du have en kontaktperson/mentor, som du refererer til. Hvis du ønsker at være praktikant hos os, skal du sende din ansøgning og CV på: job@bytomreren.dk

Trivsel og arbejdsglæde er vigtig

Hos Bytømreren vægter vi højt at have tilfredse medarbejdere. Vi vil være en attraktiv virksomhed at arbejde for. En virksomhed, som skiller sig positivt ud, når det gælder arbejdsmiljø samt arbejdsglæde, og hvor det er muligt at udvikle og styrke sine kompetencer.

Bytømreren har defineret nogle kerneværdier, der præger hele virksomheden:

 

  • Ordentlighed
  • Involvering
  • Nærvær
  • Engagement

Alle ledere i Bytømreren skal have evnen til at skabe motivation og holdånd hos medarbejderne gennem fokus på personlig og faglig udvikling. Nye medarbejdere bliver budt “on board” af kulturbærere, der er nøje udvalgt, og som har været i virksomheden i mange år. Vi ønsker, at vores kultur videregives på lige fod med praktiske retningslinjer.

Kurser

Det er vigtigt for Bytømreren at være nyskabende, og derfor er det vigtigt at have kompetente medarbejdere. Vores medarbejdere er derfor løbende på relevante kurser for at holde sig ajour og for at udvikle kompetencer.

Arrangementer

Hos Bytømreren holder vi jævnligt personalearrangementer for at styrke sammenholdet, for at bevare det gode arbejdsklima, og for at være sammen på andre måder end arbejdsrelateret.

Lærlingeforløb

I et lærlingeforløb hos Bytømreren er målsætningen at uddanne de bedste tømrere. Tømrere, der har gode håndværksmæssige kvalifikationer. Som lærling hos Bytømreren arbejder du i et godt arbejdsmiljø, sammen med fagligt dygtige kolleger. Dermed sikrer vi, at det håndværksmæssige niveau er højt.

Et lærlingeforløb hos Bytømreren er velstruktureret således, at alle lærlinge kommer til at løse forskellige tømreropgaver. På den måde sikrer vi, at vi får de bedste tømrersvende, der er i stand til at løse mange typer af opgaver.

I lærlingeforløbet holdes der jævnligt møder med andre lærlinge og med ledelsen for at udveksle erfaringer og for at sikre det bedst mulige forløb.

Som lærling kan du selv være med til at præge dit forløb, således at du kommer til at arbejde med det, du er bedst til og brænder mest for.

Det er vores målsætning at uddanne de bedste tømrere. Derfor er lærlingeforløbet essentielt for os. Vi stiller krav til, at vores lærlinge efterlever vores værdier og forretningsgange, og vi forventer, at du som lærling er villig til at blive udfordret, lære nyt og til at tage et selvstændigt ansvar.