Forsikringsafdeling

Vi varetager alle typer forsikringsskader

Forsikringsskader kan dække over alt fra et ødelagt tag i forbindelse med en storm til mindre skader som afbrækket dørkarm efter et indbrud eller ødelagt trægulv efter en vandskade. Uanset hvor kompleks eller simpel skaden er, rykker vores forsikringsafdeling hurtigt ud og tager hånd om problemet.


Vi står for det hele

Processen med en forsikringsskade foregår typisk ved, at vi rekvireres via forsikringsselskabet, hvorefter vi tager kontakt til kunden for besigtigelse af skadesomfang samt taksering af skaden med efterfølgende rapport og billeddokumentation.

Ønsker kunden derefter, at vi står for udbedring af skaden, sørger vi for at behandle skaden fra start til slut. Det betyder, at vi står for at udføre alt tømrerarbejdet, og kræver skaden udbedring af andre faggrupper f.eks. maler, murer, VVS’er eller anden underleverandør, har vi faste samarbejdspartnere, vi anvender.

Vi sørger naturligvis for koordineringen mellem de forskellige faggrupper, ligesom vi varetager udarbejdelse af rapporter, dokumenter og kommunikation med forsikringstager og eventuelle leverandører. Og så sørger vi naturligvis for, at alt bliver udført i forhold til kundens ønsker og krav.


Troværdig samarbejdspartner

Bytømreren er en kompetent og troværdig samarbejdspartner inden for forsikringsskader. Vores forsikringsafdeling har stor erfaring med sagerne, og vi forstår vigtigheden af det gode håndværk og i at give kunden en god behandling.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information og en hurtig og effektiv taksering af en forsikringsskade.