Entreprise for hele dit byggeri

Bytømreren er din professionelle samarbejdspartner

Vi varetager:

  • Totalentrepriser
  • Hovedentrepriser
  • Fagentrepriser

Uanset størrelse og kompleksitet af entreprisen skaber vi et gennemarbejdet oplæg. Det bliver præsenteret, så bygherren får overblik over projektet – fra de overordnede aspekter angående økonomi og byggestyring til tidsrammer, deadlines og byggetekniske detaljer.

Vi har samtidig overblikket gennem hele processen og sikrer, at byggeriet forløber godt fra start til slut, og misforståelser og unødvendige omkostninger forhindres.

Vi tager meget gerne en uforpligtende snak, hvor vi sammen med dig som kunde gennemgår ønsker og afstemmer forventninger til projektet. Kontakt os gerne for yderligere information.

Ring til os på 86 13 38 11

Totalentrepriser

Bytømreren tilbyder totalentrepriser. Vi varetager alt i byggeprocessen fra økonomi til styring og koordinering af underleverandører, byggemøder og byggeriet som helhed.

Totalentrepriser kræver stor professionalisme. Vi har de rigtige kompetencer og samarbejdspartnere uanset størrelse og kompleksitet af byggeriet. Vi har stor erfaring og kan derfor via vores kompetente medarbejdere styre byggerierne og sikre, at slutresultatet bliver professionelt, færdigt til tiden og på alle måder tilfredsstillende for bygherren.

Ved at vælge en totalløsning gennem os har du én kontaktperson. Vi koordinerer projektet professionelt og har overblikket gennem hele processen. Ved totalentrepriser benytter vi os af dygtige underleverandører, som vi har et tæt samarbejde med – herunder elektrikere, murere, VVS-installatører og malere.

Når du som bygherre vælger totalentreprise hos os, vil du gennem hele processen spare en masse tid og kræfter. Fra start til slut er det os, der styrer projektet. Økonomisk set viser det sig at være en god idé at vælge totalentreprise, da misforståelser og unødvendige omkostninger kan forhindres.


Hovedentrepriser

Hos Bytømreren har vi både erfaringen, kapaciteten og overblikket i forhold til at påtage os hovedentrepriser.

Når vi påtager os hovedentrepriser, har vi et stærkt netværk at trække på. Vi sørger for, at opgaven kommer både rigtigt fra start og afsluttes med et godt resultat. Vi har dygtige entrepriseledere og logistikere, og vi samarbejder med kompetente elektrikere, murere, VVS-installatører, arkitekter m.fl.

Vi er med hele vejen fra planlægning til papirarbejde, logistik, byggeproces og til det færdige resultat står klar.

Hovedentrepriser styres igennem et tæt samarbejde med bygherre og underentreprenører. Vores gode samarbejdsevner og store overblik sikrer en løsning i høj kvalitet.


Fagentrepriser

Når vi udfører en fagentreprise, fordyber vi os i det gode håndværk.

Vi har både store og små fagentrepriser og tilgår arbejdet som fageksperter.

Vi sætter en ære i altid at løse opgaven med stor professionalisme og til fuld tilfredshed for bygherren og entreprenøren.

Udover almindelige fagentrepriser løser vi også særlige entrepriser. Det kan for eksempel være renovering af klassiske ejendomme, hvor skånsom behandling og omtanke tæller lige så meget som effektivt håndværk.

Ved en fagentreprise arbejder vi altid ud fra en stolthed ved veludført håndværk!