Velkommen til teamleder i service/forsikring

Den 1. november bød vi velkommen til teamleder Malene Krogh i Bytømrerens service- og forsikringsafdeling i Aarhus.

“Målet med at styrke driftsledelsen er at sikre, at vi er klar til at imødekomme den voksende mængde af kunder og mange opgaver i såvel service- som forsikringssegmentet. Malenes ansættelse er et udtryk for, at vi har fokus på vores interne styring og optimering” – afdelingsleder, Bo Sørensen.

Malene kommer med mange års erfaring indenfor byggebranchen, og en baggrund som bygningsingeniør.

“For at få den bedste forståelse for driften i praksis, vil jeg bl.a. bruge tid på at køre ud på serviceopgaver i boligforeninger og deltage på besigtigelser ved forsikringsskader med håndværkstaksatorerne.

Det giver altid det bedst fundament for optimering af driften, når man som leder har en grundlæggende forståelse for hele opgavens omfang” – Malene.

I vores serviceafdeling udfører vi alt fra mindre vedligeholdelsesopgaver til større renoveringer for erhvervskunder, ejerforeninger, boligforeninger, kollegier og Kommuner.

Vores forsikringsafdeling håndterer alt fra simple skader, som fx ødelagte gulve fra vandskade, til mere komplekse skader, som ødelagt tag fra storm.

Malene er vant at planlægge og styrer alle slags projekter indenfor byggeri. Erfaring, som hun er spændt på at bringe i spil i Bytømreren.