Renovering og modernisering af Fremtidens Veteranhjem, Veteranhjem Midtjylland i Brabrand. To tilbygninger er blevet opført, og den 364 m2 bevaringsværdige villa, oprindeligt tegnet af arkitekterne Friis og Moltke, er blevet renoveret.

Et mere moderne fristed, med nemmere adgang for kørestolsbrugere, og flere udfoldelsesmæssige muligheder er nu skabt for tidligere udsendte og deres pårørende. Et fristed, som giver mulighed for aktiviteter, samvær samt tid til at finde ro i de naturskønne og totalfredede omgivelser i Langdalen i Brabrand.

Med aktivitetshuset Laden kan foredrag, bordtennis og andre aktiviteter udøves, mens det kreative hus, Udhuset, skaber mulighed for fordybelse. Fordybelse, med f.eks. maling, drejning af lerkrukker og arbejde med træ. Bygningerne er opført i træ, som naturtro konstruktioner, i overensstemmelse med omgivelserne.

Ifølge formand i byggeudvalget og Lokalbestyrelsen VHM, Peter Suarez, har samarbejdet med Bytømreren været yderst professionelt. ”Byggeleder, Jesper Axel, har hele vejen igennem sagen haft en yderst behagelig tilgang til vores ønsker og spørgsmål.

Det har også været af stor betydning, at vi har oplevet de samme folk på pladsen, fremfor skiftende tømrere. Det har været rart for vores veteraner og pårørende, der fortsat har skullet fungere i bygningerne. Og så må resultatet siges at være yderst tilfredsstillende” – Peter Suarez.

Med flotte ord om projektet og resultatet af renoveringen, indviede Kronprinsen officielt det moderniserede veteranhjem på Edwin Rahrs Vej d. 4/10.2021