​Da det årlige klimafolkemøde og messen ”Bæredygtige varebiler” løb af stablen i sidste uge, deltog Bytømrerens bæredygtighedskonsulent, Niklas Olesen. Møderne har til formål at bidrage med løsninger på klimakrisen og inspirere både borgere, beslutningstagere samt virksomheder til klimahandling.

For Bytømreren var specielt implementering af FN´s verdensmål i forretningsplaner, bæredygtigt byggeri og el-biler interessant. Det er netop her de, som entreprenør- og servicevirksomhed, konkret kan arbejde med tiltag i deres daglige forretningsgang.

”Til messen om bæredygtige varebiler, fik vi et godt indblik i nutidens muligheder indenfor el-varevogne og et kig ind fremtiden. En viden, der giver os mulighed for at kigge fremad og prioritere vores ressourcer i arbejdet med den løbende, grønne omstilling af vores bilpark på ca. 130 varerbiler.

På klimafolkemødet var det meget interessant at høre om træets rolle, som værende et bæredygtigt byggemateriale, indenfor fremtidens byggeri. Der blev også afholdt en workshop om forankring af, de ellers lidt abstrakte, FN´s verdensmål. Målene blev konkretiseret i delmål, som virksomheder kan implementere i deres forretningsplaner” – Nicklas, bæredygtighedskonsulent i Bytømreren.

Læs resten af artiklen her