Entreprise:
Hovedentreprise

Bruttoareal:
6000 m2

Udførelsesperiode:
Startdato: marts 2018
Slutdato: november 2018

Bygherre:
Saint-Gobain Distribution Denmark A/S

Rådgiver:
Ing.: Rambøll
Ark.: Rambøll

Opførelse af engrosbutik til Brødrene Dahl og Øland

Ombygning af IKEAs tidligere lager i Skejby til en 6.000 m2 engrosbutik med kontor, butik og drive-in til VVS-grossisten Brødrene Dahl og ventilations-

grossisten Øland – som begge er ejet af byggekoncernen Saint-Gobain Distribution Denmark A/S.

Ifølge Facility Director, Thomas Willumsen, fra Saint-Gobain, er det ingen hemmelighed, at det er umuligt at gennemføre et sådant projekt uden hjælp fra gode samarbejdspartnere. ”Der skal derfor, blandt andre, lyde en stor tak til Bytømreren, som i den grad lever op til sit slogan: ”VI GØR DET ORDENTLIGT”. Ved at citere sloganet mener jeg, at ”Vi oplever, at de holder tidsplanen, har styr på økonomien samt at de tager ejerskab over deres ansvarsområder” citat Thomas.

​​Arbejdsmiljø

​Ifølge EHS Manager fra Saint-Gobain, Sus Nielsen, så bar pladsen generelt indtryk af god orden: ”Jeg har haft fornøjelsen af at besøge vores byggeplads i Skejby et par gange. Det første besøg var i opstartsfasen, hvor vi gennemgik vores forventninger og krav samt foretog en rundering. Dette generelt med indtryk af en god orden og en positiv indstilling”.

”Ved næste besøg – uanmeldt – kunne jeg med stor glæde konstatere, at byggepladsen stadig bar indtryk af en rigtig god orden. De sikkerheds-elementer, som var blevet vendt under første møde, var blevet taget til efterretning og gennemført. Jeg er begge gange blevet taget rigtig godt imod, jeg føler mig velkommen på pladsen, og der er virkelig en lyst hos Bytømreren til at fremvise deres byggeplads. De kan være stolte af jeres engagement i forhold til arbejdsmiljø” – Sus Nielsen.