Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11   linkedin   facebook   instagram

Bytømrerens visioner og værdier

​Vi ønsker at fremstå som en troværdig samarbejdspartner med stor personlighed. Og ikke en virksomhed med hule og upersonlige kerneværdier, hvor fokus ligger på os. Vi ønsker at være kendt for den værdi, vi skaber for vores kunder.

Vores visioner og værdier handler derfor ikke om, hvor længe vi har eksisteret, hvad vi kan bygge, eller hvor mange tilfredse kunder, vi har. Det handler om, hvordan vi gør arbejdet.

Det handler ikke kun om selve håndværket

Vi ved godt, at vi hverken er de største, de billigste eller dem, der har været længst tid på markedet. Men vi gør én ting, som vores kunder sætter stor pris på. Vi gør vores arbejde ordentligt – første gang.

Alle tømrer- og byggefirmaer kan lægge et nyt gulv, skifte et vindue og bygge en ny carport. Men at bygge og opføre noget, er kun halvdelen af opgaven. Vi går op i, hvordan det bygges – og så er det lige meget, om det er din nabos tilbygning eller en stor totalentreprise.

Derfor ligger vores fokus ikke kun på selve håndværket og det udførte arbejde, men også på håndværkeren bag arbejdet.

​Vi ønsker at skabe en arbejdsplads med et stort fokus på vores medarbejdere og det arbejdsmiljø, de færdes i. En arbejdsplads, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde, og hvor man føler sig som del af en familie. Glade medarbejdere giver større arbejdsglæde og dermed en større koncentration, effektivitet og grundighed i arbejdet og i sidste ende et større og bedre udbytte for vores kunder.

Vi gør det ordentligt

Med det rette fokus skaber vi ansvarsbevidste og professionelle håndværkere i en dynamisk virksomhed med stor synergieffekt mellem afdelingerne. Vi står sammen om det fælles projekt og løfter i flok for derigennem at levere et solidt og professionelt resultat i høj kvalitet.

Vores visioner og værdier bygger derfor på en god blanding af vores kerneværdier - engagement, involvering, åbenhed, nærvær, passion og samarbejde - og en nyskabende og dynamisk virksomhedskultur, der tilsammen skaber den bedste værdi for vores kunder; nemlig et godt arbejde.

Hos BYTØMREREN A/S gør vi det ordentligt – og det er vores arbejde et bevis på.

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk