Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11  linkedin-icon-logo-05b2880899-seeklogo_com   facebook-round  

Med et rekordårsregnskab i 2018 kan vi i år fejre 15 års jubilæum

​I år er det 15 år siden, at Bytømrerens adm. direktør og hovedaktionær, Simon Jæger, overtog Bytømreren med dengang blot to ansatte.

Bytømreren har i løbet af virksomhedens 15-års historie gennemgået en imponerende vækst og udvikling. Virksomheden har b.la. opnået: Flere Gazeller, vundet nomineringer til Entrepreneur Of The Year, er blevet placeret på top-10-listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating og udvidet med 2 nye afdelinger i 2017, en i Odder og i Horsens.

Med nu mere end 160 medarbejdere og 3 afdelinger er Bytømreren i dag vokset til at være en mellemstor entreprenør- og servicevirksomhed, der nu også kan fejre rekord-regnskabsår for 2018.

Rekord-regnskaber for 2018

Juridisk er Bytømreren opdelt i 2 selskaber, som tilsammen har realiseret en vækst i omsætningen på 28%. Samlet er bruttofortjenesten i 2018 rekord stor på 75,3 mio. kr. Indtjeningen har fulgt med, idet resultatet før skat endte på lige over 9 mio. kr.

I 2018 var der økonomisk fremgang i alle 3 forretningsområder: entreprise, service og forsikring. Ifølge økonomichef, Elsebet Østergaard, har der været mange spændende og udfordrende projekter/sager i alle afdelinger i 2018, og det ser ud til at forsætte ind i 2019, b.la. som følge af virksomheden fokus på udvidelse samt fastholdelse af kunder og -kontakter.

”Det flotte resultat kan i høj grad tilskrives vore ca. 160 medarbejdere som dagligt ”Gør det ordentligt” - Simon Jæger.

Nøgleopskrifterne på virksomhedens succes

Direktør Simon Jæger er meget stolt og taknemmelig over, at Bytømreren har opnå et rekord-regnskab. Ifølge Simon er nøgleopskrifterne på virksomhedens succes: Involvering, uddelegering samt ansvar og tillid. ”Når Bytømreren nu engang har vokset sig så stor, er det vigtigt, at man som leder viser sine ansatte tillid og dermed uddelegerer ansvaret videre ud til de ansatte. Det er af stor betydning for virksomhedens vækst og fremdrift. Man kan som leder ikke være involveret i alle beslutninger i så stor en virksomhed” – Simon Jæger.

Bytømreren har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere - lige fra tømrere, projektledere, administrationsansatte til afdelingsledere - bidrager positivt til virksomhedens succes og fortsatte udvikling.

Ifølge Simon skal de ansatte fortsat sikres viden og uddannelse, så de forbliver de bedste indenfor deres arbejdsfelt, og således der kontinuerlig er fokus på, at Bytømreren fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Ifølge Simon har Bytømreren således en stor stab af faglige dygtige medarbejdere, der alle til daglig arbejder for at leve op til virksomhedens slogan ”Vi gør det ordentligt” og bidrager til virksomhedens succes.

Høje forventninger til 2019

Med udvidelse af samarbejdet med flere kunder og større indkomne byggesager, kom virksomheden godt fra start i 2019.


Ledergruppen hos Bytømreren arbejder, i samarbejde med bestyrelsen, kontinuerligt med at gennemføre den 2020-strategi, der er fastlagt. En strategi, der bygger på en mission om, at Bytømreren, som service og entreprenør-virksomhed, fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Der er b.la. fokus på at vedligeholde og udvikle en god arbejdsplads for de ca. 160 medarbejdere samt at opbygge en større gruppe specialister indenfor de forskellige fagområder i deres tre afdelinger – service, forsikring og entreprise.

Ifølge Simon Jæger, arbejdes der således strategisk på at sikre, at Bytømreren er de bedste til det, de laver indenfor branchen.

Se regnskab for Bytømreren A/S

Se regnskab for Bytømreren Service A/S

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk