Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11   linkedin   facebook   instagram

Bytømreren – "Vi gør det ordentligt"

​​​Bytømreren er en mellemstor entreprenør- og servicevirksomhed, der er organiseret omkring de 3 forretningsområder - entreprise, service og forsikring. Her udfører vi alt fra service- og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger, udbedring af forsikringsskader til større fag-, total- og hovedentrepriser.

Sammen er vi én virksomhed med en stærk fælles kultur, der samarbejder på tværs af forretningsområder. Kombineret med vores mandskabsmæssige størrelse giver det os styrken og alsidigheden til at indfri kundernes krav og forventninger.

Med over 185 medarbejdere har Bytømreren på kort tid vokset sig til at være en mellemstor virksomhed med en stor kundekreds. Kundepor­teføljen spænder således lige fra private boligejere, boligselskaber, institutioner og kommuner til forsikringsselskaber – se referencer.

​En virksomhed med vokseværk

​​I 2004 opkøbte adm. direktør og ejer af Bytømreren, Simon Jæger, tømrerfirmaet af den forhenværende ejer Torben Nielsen. Torben stiftede Bytømreren for mere end 30 år siden, og lige siden Simon overtog firmaet, har Torben arbejdet som selvstændig snedker på værkstedet hos Bytømreren. 

I 2008 blev ejerkredsen yderligere udvidet med medejer og projektchef Daniel Jøhnke, som varetager styring af fag-, total- og hovedentrepriser samt ansatte herunder.  De to ejere udgør sammen et dynamisk lederteam med blik for både de håndværksmæssige traditioner samt fremtidens mål og udfordringer.

I 2016 blev virksomheden opdelt i to selskaber – Bytømreren A/S og Bytømreren Service A/S. Bytømreren er således organiseret omkring de tre forretningsområder entreprise, service og forsikring, hvoraf de to sidstnævnte afdelinger ligger under Service A/S.

I 2017 udvidede Bytømreren med en service-afdeling i Odder og en forsikrings-afdeling i Horsens. Med ønsket om yderligere at styrke firmaets markedsposition i Horsens, købte Bytømreren Service A/S i 2019 aktiemajoriteten i AJ Byggeservice A/S,  som har eksisteret i over 40 år i Horsens - Læs mere

Godt arbejde skaber resultater  

Bytømreren har gennemgået en imponerende vækst i løbet af årene. Vi har b.la. opnået en plads på listen over dagbladet Børsens Gazeller i 2011, 2012, 2013 og 2016, vundet fire nomineringer til Entrepreneur Of The Year, placeret os på top-10-listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating i 2017 samt placeret os i den absolutte elite af leverandører til det offentlige og dermed at modtage et certifikat som eliteleverandør i 2018 og 2019

​Med et rekordårsregnskab i 2018 kunne vi hos Bytømreren tilligemed fejre 15-års-jubilæum - Læs mere.

Professionel bestyrelse sikrer positiv udvikling

Hos Bytømreren har vi en professionel bestyrelse bestående af 5 medlemmer.

Medlemmerne skal medvirke til at sikre den fortsatte positive udvikling af Bytømreren ved  bl.a. at varetage virksomhedens interesser med fokus på udvikling af Bytømreren, såvel som organisation og som arbejdsplads for vores mange ansatte. Med deres forskellige faglige baggrunde bidrager medlemmerne hver især til den strategiske udvikling af Bytømreren.

Ifølge bestyrelsesformand for Bytømreren, Jørgen Lægaard, er strategi ikke blot noget vi har i et ringbind – det er noget alle ansatte skal involveres i og i fællesskab medvirke til at udføre. Bytømreren har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere - lige fra tømrere, byggeledere, administrationsansatte til ledere - bidrager til virksomhedens fortsatte succes og udvikling. 

bestyrelsen_bytømreren_2018

Hos Bytømreren er vi stolte over de flotte resultater og vores dygtige medarbejdere, der til daglig arbejder for at leve op til virksomhedens slogan "Vi gør det ordentligt" og bidrager til virksomhedens succes.​​

Ydmyghed og kvalitets arbejde

Trods vores store medarbejderstab og stadigt voksende firmastørrelse, er vi en ydmyg virksomhed, der ønsker at leve op til vores lokale navn og i forvejen gode omdømme og være kendt for dem, der gør arbejdet ordentligt.

For os handler godt arbejde ikke kun om et flot resultat efter vores kunders ønsker og behov. Det dækker over et godt arbejde i høj standard, som vi kan stå inde for med vores faglige stolthed. Et godt arbejde, hvor fokus ikke blot lægger på selve håndværket, men også på håndværkeren bag arbejdet.

Ønsker du at vide mere?

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om virksomhedens visioner og værdier og om, hvad vi kan skabe af værdi for dig som kunde. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende samtale om din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 86 13 38 11.

​BYTØMREREN – "Vi gør det ordentligt".

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk