Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11  linkedin-icon-logo-05b2880899-seeklogo_com   facebook-round  

Bytømreren – Vi gør det ordentligt!

​​Bytømreren A/S er en entreprenør- og servicevirksomhed, der med en nyskabende og professionel virksomhedskultur sætter fokus på et moderne og godt arbejde til stor gavn og værdi for vores kunder.

Vi varetager alle typer tømrer- og snedkeropgaver for såvel private kunder som erhvervskunder, hvor især virksomheder, bolig- og ejerforeninger  er vores primære kundegruppe. 

​Her udfører vi alt fra mindre service- og vedligeholdelsesopgaver henover rådgivning og vejledning til større totalentrepriser.

​Voksende virksomhed

​Bytømreren A/S blev etableret for over 30 år siden. I dag er vi en mellemstor virksomhed, der beskæftiger over 170 ansatte.   ​

Ydmyghed og kvalitets arbejde

Trods vores store medarbejderstab og stadigt voksende firmastørrelse, er vi en ydmyg virksomhed, der ønsker at leve op til vores lokale navn og i forvejen gode omdømme og være kendt for dem, der gør arbejdet ordentligt.

For os handler godt arbejde ikke kun om et flot resultat efter vores kunders ønsker og behov. Det dækker over et godt arbejde i høj standard, som vi kan stå inde for med vores faglige stolthed. Et godt arbejde, hvor fokus ikke blot lægger på selve håndværket, men også på håndværkeren bag arbejdet.

Ønsker du at vide mere?

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om virksomhedens visioner og værdier og om, hvad vi kan skabe af værdi for dig som kunde. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende samtale om din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 86 13 38 11.

​BYTØMREREN A/S – godt arbejde!

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk