Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11  linkedin-icon-logo-05b2880899-seeklogo_com   facebook-round  

Grønnere profil med miljørigtig isoleringsløsning​

​Med fokus på at vælge den helt miljørigtige isoleringsløsning i opførelsen af nybyggeri og/eller efterisolering af ældre bygninger, kan Bytømreren nu tilbyde vores kunder ”Thermofloc papirisolering”.

Papirisoleringen er 100% borfri og helt igennem et grønt produkt, som består af 91,6% genbrugsaviser og 8,4% miljøvenlige mineralske komponenter.
​Det er en nem håndterlig, effektiv og billig løsning, som anvendes ved b.la. isolering af lyd, hulmur, tag og loft samt etageadskillelse og energioptimering.

Natureplus’ miljøcertifikat

Thermofloc er godkendt af Arbejdsstyrelsen og har en lang tradition for at tilgodese miljøhensyn. Thermofloc er b.la. det første og eneste isoleringsmateriale, produceret af genbrugsaviser, der har modtaget Natureplus’ miljøcertifikat - se godkendelsesdokumenter på Thermofloc produkterne klik her.​

Opnå store besparelser

Med en efterisolering kan der sparres mange penge.  Isoleringen er en nem håndterlig og billig løsning. Med indtastning af få generelle data, kan du få et overblik over besparelsen med Thermofloc papirisolering.

Beregn - klik her

Vil du vide mere?

Bytømreren tilbyder nu denne miljørigtige isoleringsløsning i forbindelse med AJ Byggeservice, som fører dette, er blevet en integreret del af Bytømreren. 

​AJ Isolering A/S er autoriserede isolatører til alle typer opgaver med papirisolering. Kontakt os for at høre mere om den miljøvenlige isoleringsløsning på 40812881.​ 

Se referencer - klik her.

​​

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk