Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11   linkedin   facebook   instagram

Vi tilbyder

Hos BYTØMREREN A/S vægter vi højt at have tilfredse medarbejdere. Vi vil være en attraktiv virksomhed at arbejde for. En virksomhed, som skiller sig positivt ud når det gælder arbejdsmiljø og arbejdsglæde. En virksomhed, hvor det er muligt at udvikle og styrke sine kompetencer.

BYTØMREREN har defineret de kerneværdier, præger hele virksomheden:

· Ordholdende

· Solid

· Professionelle

· Leverer kvalitet

· Nyskabende

Alle ledere i BYTØMREREN skal have evnen til at skabe motivation og holdånd hos medarbejdere gennem fokus på personlig og faglig udvikling.

Kurser

Det er vigtigt for BYTØMREREN at være nyskabende, og derfor er det vigtigt at have kompetente medarbejdere. Vores medarbejdere er derfor løbende på relevante kurser for at holde sig ajour og for at udvikle kompetencer.

Arrangementer

Hos BYTØMREREN holder vi jævnligt

personalearrangementer for at styrke vores sammenhold, for at bevare det gode arbejdsklima og samarbejde, og for at være sammen på andre måder end i arbejdsøjemed.

Lærlingeforløb

I et lærlingeforløb hos BYTØMREREN A/S er målsætningen at uddanne tømrere med gode håndværksmæssige kvalifikationer.

Som lærling hos BYTØMREREN arbejder du i et godt arbejdsmiljø, sammen med fagligt dygtige kollegaer, dermed sikrer vi at det håndværksmæssige niveau er højt.

Et lærlingeforløb hos BYTØMREREN A/S er velstruktureret således, at alle lærlinge kommer til at løse forskellige tømreropgaver. På den måde sikres det, at vi får de bedste tømrersvende, der er i stand til at løse mange typer opgaver. I lærlingeforløbet holdes der jævnligt møder med andre lærlinge og ledelsen for at udveksle erfaringer og for at sikre det bedst mulige forløb. Som lærling kan du selv være med til at præge dit forløb således du kommer til at arbejde med det du er bedst til og brænder mest for.

Det er vores målsætning at uddanne de bedste tømrere derfor er lærlingeforløbet essentielt for os. Vi stiller krav til at vores lærlingene indordner sig under virksomhedens værdier og betingelser og vi forventer at vores lærlinge er villige til at blive udfordret, lære nyt og til at tage selvstændigt ansvar.​

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk