Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11  linkedin-icon-logo-05b2880899-seeklogo_com   facebook-round  

Job og karriere​

Aktuelle jobs

Kunde- og marketing ansvarlig søges

Vi søger en kunde- og marketingansvarlig, som bl.a. aktivt skal varetage kundekontakten og salgsopgaven på tværs af virksomhedens afdelinger og kundesegmenter. Læs mere om den spændende stilling her - klik her.

Er du vores nye kollega i entreprise?

Nye opgaver kræver nye kollegaer på vores byggesager i Aarhus området.
​Vi søger derfor to tømrere, som kan blive en af vores entreprise-team.​​ 

Læs mere -klik her.

Vi beder om, at du ikke angiver dit fulde cpr.nr. i ansøgninger og tilhørende bilag.

_____________________________________________________________________________________

Lærlinge / elever

Hvis du er pligtopfyldende, lærenem og brænder for faget, er Bytømreren det rigtige valg. Vi har som regel 4-6 lærlinge, der refererer til hver sin formand. Hvis du brænder for at arbejde for Bytømreren A/S, er du velkommen til at sende os en ansøgning med CV på: job@bytomreren.dk

Uopfordrede ansøgninger

Hos Bytømreren er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger fra kompetente medarbejdere.

Hvis vi ikke har brug for din arbejdskraft i øjeblikket, vil vi gemme din ansøgning i vores database. Du er velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning med CV på: job@bytomreren.dk

Vi beder om, at du ikke angiver dit fulde cpr.nr. i ansøgninger og tilhørende bilag, 

Praktik

Hos Bytømreren er vi meget interesseret i at have bygningskonstruktører som praktikanter. I forløbet som praktikant vil du have en kontaktperson/mentor, som du refererer til.

Hvis du ønsker at være praktikant hos os, skal du sende din ansøgning og CV på: job@bytomreren.dk​​

​_____________________________________________________________________________________

Trivsel og arbejdsglæde er vigtig  

Hos BYTØMREREN vægter vi højt at have tilfredse medarbejdere. Vi vil være en attraktiv virksomhed at arbejde for. En virksomhed, som skiller sig positivt ud når det gælder arbejdsmiljø og arbejdsglæde. En virksomhed, hvor det er muligt at udvikle og styrke sine kompetencer.

Bytømreren har defineret nogle kerneværdier, der præger hele virksomheden:

  • Ordentlighed
  • Involvering
  • Nærvær
  • Engagement

Alle ledere i BYTØMREREN skal have evnen til at skabe motivation og holdånd hos medarbejderne gennem fokus på personlig og faglig udvikling. Nye medarbejdere bliver budt "on board" af kulturbærere, der er nøje udvalgt, og som har været i virksomheden i mange år. Vi ønsker, at vores kultur videregives på lige fod med praktiske retningslinjer.

Kurser

Det er vigtigt for Bytømreren at være nyskabende, og derfor er det vigtigt at have kompetente medarbejdere. Vores medarbejdere er derfor løbende på relevante kurser for at holde sig ajour og for at udvikle kompetencer.

Arrangementer

​Hos Bytømreren holder vi jævnligt personalearrangementer for at styrke sammenholdet, for at bevare det gode arbejdsklima, og for at være sammen på andre måder end arbejdsrelateret.

Lærlingeforløb

I et lærlingeforløb hos Bytømreren A/S er målsætningen at uddanne de bedste tømrere. Tømrere der har gode håndværksmæssige kvalifikationer.

Som lærling hos Bytømreren arbejder du i et godt arbejdsmiljø, sammen med fagligt dygtige kolleger. Dermed sikrer vi, at det håndværksmæssige niveau er højt.

Et lærlingeforløb hos B ytømreren A/S er velstruktureret således, at alle lærlinge kommer til at løse forskellige tømreropgaver. På den måde sikrer vi, at vi får de bedste tømrersvende, der er i stand til at løse mange typer af opgaver.

I lærlingeforløbet holdes der jævnligt møder med andre lærlinge og med ledelsen for at udveksle erfaringer og for at sikre det bedst mulige forløb.

Som lærling kan du selv være med til at præge dit forløb, således at du kommer til at arbejde med det, du er bedst til og brænder mest for.

Det er vores målsætning at uddanne de bedste tømrere. Derfor er lærlingeforløbet essentielt for os. Vi stiller krav til, at vores lærlinge efterlever vores værdier og forretningsgange, og vi forventer, at du som lærling er villig til at blive udfordret, lære nyt og til at tage et selvstændigt ansvar.​

_____________________________________________________________________________________

Persondatapolitik

Vi indsamler, behandler og opbevarer persondata for kunder, leverandører og samarbejdspartnere og har derfor udarbejdet denne persondata politik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Læs mere - klik her.

_____________________________________________________________________________________

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk