Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11   linkedin   facebook   instagram

Job og karriere​

Aktuelle jobs

Selvstændig arbejdsmand/kvinde søges til Aarhus

Har du hænderne og hovedet godt skruet på? Kan du arbejde selvstændigt, og opfatter du fag­lig stolthed samt god service som værende en selvfølge, så er det måske netop dig vi mangler i vores team. Læs mere her.

Skarp håndværker søges som beregner

Vi søger en håndværker, f.eks. tømrer, med erfaring indenfor opmåling, til at indgå i vores kalkulationsteam for beregning af opgaver i fag- og hovedentrepriser.

​Med en grundig oplæring og uddannelser i, hvordan du læser tegninger, regner på samt sammensætter en pris på et givent byggeprojekt, får du værktøjerne til at udføre rollen som beregner. Læs mere - klik her.

Bygningskonstruktør-praktikant søges til efteråret 2021

Er du under bygningskonstruktør-uddannelse, og har du mod på et praktikforløb med tilrettelæggelse af egne opgaver og medansvar i en mellemstor entreprenørvirksomhed? Så byder vi dig velkommen, som praktikant i Bytømrerens entreprise-team.

Læs mere - klik her.  

​Vi beder om, at du ikke angiver dit fulde cpr.nr. i ansøgninger og tilhørende bilag.

Lærlinge / elever

Hvis du er pligtopfyldende, lærenem og brænder for faget, er Bytømreren det rigtige valg. Vi har som regel 4-6 lærlinge, der refererer til hver sin formand.  

Brænder du for at arbejde i Bytømreren, er du velkommen til at sende os en ansøgning med CV på: job@bytomreren.dk

Uopfordrede ansøgninger

Hos Bytømreren er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger fra kompetente medarbejdere.

Hvis vi ikke har brug for din arbejdskraft i øjeblikket, vil vi gemme din ansøgning i vores database. Du er velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning med CV på: job@bytomreren.dk

Praktik

Hos Bytømreren er vi meget interesseret i at have bygningskonstruktører som praktikanter. I forløbet som praktikant vil du have en kontaktperson/mentor, som du refererer til. Hvis du ønsker at være praktikant hos os, skal du sende din ansøgning og CV på: job@bytomreren.dk​​

Trivsel og arbejdsglæde er vigtig

Hos Bytømreren vægter vi højt at have tilfredse medarbejdere. Vi vil være en attraktiv virksomhed at arbejde for. En virksomhed, som skiller sig positivt ud, når det gælder arbejdsmiljø samt arbejdsglæde, og hvor det er muligt at udvikle og styrke sine kompetencer.

Bytømreren har defineret nogle kerneværdier, der præger hele virksomheden:

·​Ordentlighed

·​Involvering

·​Nærvær

·​Engagement

Alle ledere i Bytømreren skal have evnen til at skabe motivation og holdånd hos medarbejderne gennem fokus på personlig og faglig udvikling. Nye medarbejdere bliver budt "on board" af kulturbærere, der er nøje udvalgt, og som har været i virksomheden i mange år. Vi ønsker, at vores kultur videregives på lige fod med praktiske retningslinjer.

​​Kurser

Det er vigtigt for Bytømreren at være nyskabende, og derfor er det vigtigt at have kompetente medarbejdere. Vores medarbejdere er derfor løbende på relevante kurser for at holde sig ajour og for at udvikle kompetencer.

Arrangementer

​Hos Bytømreren holder vi jævnligt personalearrangementer for at styrke sammenholdet, for at bevare det gode arbejdsklima, og for at være sammen på andre måder end arbejdsrelateret.

Lærlingeforløb

I et lærlingeforløb hos Bytømreren  er målsætningen at uddanne de bedste tømrere. Tømrere der har gode håndværksmæssige kvalifikationer. Som lærling hos Bytømreren arbejder du i et godt arbejdsmiljø, sammen med fagligt dygtige kolleger. Dermed sikrer vi, at det håndværksmæssige niveau er højt.

Et lærlingeforløb hos B ytømreren A/S er velstruktureret således, at alle lærlinge kommer til at løse forskellige tømreropgaver. På den måde sikrer vi, at vi får de bedste tømrersvende, der er i stand til at løse mange typer af opgaver.

I lærlingeforløbet holdes der jævnligt møder med andre lærlinge og med ledelsen for at udveksle erfaringer og for at sikre det bedst mulige forløb.

Som lærling kan du selv være med til at præge dit forløb, således at du kommer til at arbejde med det, du er bedst til og brænder mest for.

Det er vores målsætning at uddanne de bedste tømrere. Derfor er lærlingeforløbet essentielt for os. Vi stiller krav til, at vores lærlinge efterlever vores værdier og forretningsgange, og vi forventer, at du som lærling er villig til at blive udfordret, lære nyt og til at tage et selvstændigt ansvar.​

Persondatapolitik

Vi indsamler, behandler og opbevarer persondata for kunder, leverandører og samarbejdspartnere og har derfor udarbejdet denne persondata politik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Læs mere - klik her.

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk