Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11   linkedin   facebook   instagram

Totalentrepriser

BYTØMREREN tilbyder totalentrepriser. Vi varetager alt i byggeprocessen fra økonomi til styring af underleverandører, byggemøder og byggeriet som helhed.

Totalentrepriser kræver stor professionalisme. Vi har de rigtige kompetencer og samarbejdspartnere uanset størrelse og kompleksitet af byggeriet. Vi har stor erfaring og kan derfor via vores kompetente medarbejdere styre byggerierne og sikre, at slutresultatet bliver professionelt, færdig til tiden og på alle måder tilfredsstillende for bygherren.

​Ved at vælge en totalløsning gennem os har du én kontaktperson. Vi koordinerer projektet professionelt og har overblikket gennem hele processen. Ved totalentrepriser benytter vi os af dygtige underleverandører, som vi har et tæt samarbejde med – herunder elektrikere, murere, VVS-installatører og malere.

Når du som bygherre vælger totalentreprise hos os, vil du gennem hele processen spare en masse tid og kræfter. Fra start til slut er det os, der styrer projektet. Økonomisk set viser det sig at være en god idé at vælge totalentreprise, da misforståelser og unødvendige omkostninger kan forhindres.

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk