Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​    86 13 38 11   linkedin   facebook   instagram

Fusion af AJ Byggeservice og Bytømreren

Tilbage i juni 2019 overtog Bytømreren Service A/S 75% af aktierne i AJ byggeservice.
Siden dengang har vi været i gang med en længere implementeringsproces, og vi er nu nået den afsluttede fase.

Pr. 1. januar 2021 overtog Bytømreren de sidste aktier i AJ Byggeservice, og i den forbindelse blev selskabet fusioneret med moderselskabet.

Pr. 1. maj 2021 skiftede AJ Byggeservice A/S derfor selskabsnavn til Bytømreren Service A/S med cvr.nr. 37331678.

Forhenværende ejer og tømrermester, Jens Arne Pedersen, er fortsat daglig leder i afdelingen i Horsens. Sammen med serviceleder Christian Frederiksen, som har ansvaret for erhvervskunder indenfor entreprise- og serviceopgaver, sikres en fortsat positiv udvikling af afdelingen. 

Om Byømreren


Vi tilbyder dig en stilling i en mellemstor service- og entreprenør virksomhed - i rivende udvikling. En stilling i en virksomhed, der har en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere i fællesskab bidrager til virksomhedens fortsatte succes og udvikling.

Bytømreren er organiseret om tre forretningsområder - entreprise, service og forsikring. Her udfører vi alt fra service- og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger, er­hverv, udbedring af forsikringsskader til større fag-, total- og hovedentrepriser. Vi har afdelinger i hhv. Aarhus, Horsens, Vejle og Odder.

Med 250 medarbejdere ønsker vi at skabe en arbejdsplads med stor fokus på vores ansatte og det arbejdsmiljø de færdes i. Vi har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere i fællesskab bidrager til virksomhedens fortsatte succes og udvikling.Mens vores festlige personaleforening sørger for sociale arrangementer, får du samtidig mulighed for at skabe gode arbejdsrelationer i en dynamisk atmosfære blandt fagligt kompetente kollegaer.

                                  Bytømreren A/S​ •  CVR 28693230

Bytømreren Service  A/S​ •  CVR 37331678

               

 ​Graham Bells Vej 10 • 8200 Aarhus N • Tlf.: 86 13 38 11 • info@bytomreren.dk