Bygningskonstruktør-praktikant søges til efteråret 2021

Er du under bygningskonstruktør-uddannelse, og har du mod på et praktikforløb med tilrettelæggelse af egne opgaver og medansvar i en mellemstor entreprenørvirksomhed? Så byder vi dig velkommen, som praktikant i Bytømrerens entreprise-team.

Vi tilbyder dig en spændende og lærerig hverdag, præget af et højt fagligt niveau, i vores entreprise-afdeling, hvor vi arbejder med sager i fag, hoved og totalentrepriser. Du bliver en del af et dedikerede team af beregnere samt bygge-og projektledere, som du løbende vil samarbejde med, på både kontor og på byggepladser.

Med en central rolle får du dine egne ansvarsområder, og dit praktikforløb strikkes sammen således, du får brugt din viden fra studiet i praksis.
​Du får således en forsmag på det arbejde, du kommer til at udføre som færdiguddannet.

Du får bl.a. erfaring med:

 • Drift, og logistik af en byggeplads
 • Ledelse og arbejdsmiljø
 • Deltagelse i bygge- og sikkerhedsmøder
 • Kontakt til underentreprenører, bygherre, rådgiver, håndværkere og leverandører
 • Tidsplan og koordinering
 • Indblik og økonomistyring på byggepladsen samt evt. kalkulation
 • Kvalitetssikring og kvalitetskontrol i digitale værktøjer

Vi forventer, at du:

 • Har mod på at være en central aktør blandt alle involverede i byggesagen
 • ​Er parat til at samarbejde og god til at kommunikere med mange mennesker
 • Er I stand til at skabe overblik og arbejde systematisk
 • Er løsningsorienteret og har et godt gå-på-mod

Er det noget for dig?

Bliv en del af vores stærke entreprise-team og få praktisk erfaring med, hvordan du planlægger, styrer og leder et byggeprojekt.

​Vi holder løbende samtaler, så send allerede din ansøgning nu på job@bytomreren.dk og mrk. ansøgningen “Bygningskonstruktør-praktikant”.

Har du spørgsmål til praktikforløbet, kan du kontakte Daniel Jøhnke på tlf. +4551395601 og/eller e-mail: dj@bytomreren.dk

Om os

Bytømreren er en mellemstor entreprenør- og servicevirksomhed, der er organiseret omkring tre forretningsområder – entreprise, service og forsikring. Her udfører vi alt fra service- og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger, er­hverv, udbedring af forsikringsskader til større fag-, total- og hovedentrepriser.
​Vi har afdelinger i hhv. Aarhus, Horsens, Vejle og Odder.​

Med 250 medarbejdere ønsker vi at skabe en arbejdsplads med stor fokus på vores ansatte og det arbejdsmiljø de færdes i.
​Vi har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere i fællesskab bidrager til virksomhedens fortsatte succes og udvikling.

Mens vores festlige personaleforening sørger for sociale arrangementer, får du samtidig mulighed for at skabe gode arbejdsrelationer i en dynamisk atmosfære blandt fagligt kompetente kollegaer.