Arbejdsmand / kvinde søges til Aarhus-afdeling

Vi søger en selvstændig arbejdsmand/kvinde, der har hænderne og hovedet godt skruet på, og som ikke er bange for at tage fat.

​Som arbejdsmand/kvinde kommer du til at arbejde med afvekslende opgaver, der spænder bredt og på tværs af vores tre afdelinger – entreprise, service og forsikring. Du kommer bl.a. til at stå for opstart af byggepladser, herunder sikre, der er styr på al værktøj og udstyr samt stå for opgaver i forbindelse med nedbrydning.

Vi tilbyder:

  • En sammentømret afdeling med et godt sammenhold
  • Stor indflydelse på egen hverdag
  • En aktiv personaleforening
  • Sundheds- og pensionsordning
  • Arbejde i en flad organisation
  • Arbejde i et firma med ordnede forhold samt fokus på sikkerhed

Er det noget for dig?

Har du hænderne og hovedet godt skruet på, kan du arbejde selvstændigt, og opfatter du fag­lig stolthed samt god service som værende en selvfølge, er det netop dig vi mangler i vores team.

Ansøg allerede nu

Send allerede en ansøgning nu på job@bytomreren.dk og mrk. emnefeltet ”Arbejdsmand/kvinde” og/eller ring for at høre mere om stillingen til afdelingsleder i service/forsikring, Bo Sørensen, på tlf.: 30184773.  Bemærk: Stillingen skal ansøges med tilsendt ansøgning og CV for at komme i betragtning.

Om os

Bytømreren er en mellemstor entreprenør- og servicevirksomhed, der er organiseret omkring tre forretningsområder – entreprise, service og forsikring. Her udfører vi alt fra service- og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger, er­hverv, udbedring af forsikringsskader til større fag-, total- og hovedentrepriser.
​Vi har afdelinger i hhv. Aarhus, Horsens, Vejle og Odder.​

Med 250 medarbejdere ønsker vi at skabe en arbejdsplads med stor fokus på vores ansatte og det arbejdsmiljø de færdes i.
​Vi har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere i fællesskab bidrager til virksomhedens fortsatte succes og udvikling.

Mens vores festlige personaleforening sørger for sociale arrangementer, får du samtidig mulighed for at skabe gode arbejdsrelationer i en dynamisk atmosfære blandt fagligt kompetente kollegaer.